Ribella

Ribella Hummus csicseriborsó krém shiitake

80 g
 489 Ft 6 113 Ft/kg
Származási ország: Szerbia,

Mi a Hummus ?

Mediterrán térségből származó, csicseriborsóból és szezámmagkrémből készülő krémes különlegesség fokhagyma és citromlé hozzáadásával. Az elmúlt években világszerte elterjedt és hazánkban is egyre népszerűbb készételt a világ legegészségesebb krémjeként is emlegetik – nem véletlenül, hiszen magas rost-, vas-, magnézium- és kalciumtartalma, valamint a benne található E, B és C-vitamin nagyban hozzájárulnak egészségünk megőrzéséhez. 

A RiBella humusz kizárólag magas minőségű alapanyagokból egyedülálló technológiával készül, ami biztosítja a gazdag ízvilágot, természetes úton. Büszkén vállaljuk, hogy a RiBella humuszok előállításához nem használunk ízfokozót és mesterséges színezéket, termékeink továbbá glutén- és GMO mentesek, valamint vegán étrendbe is bátran beilleszthetőek.

Te kóstoltad már?

Használat

Hűtve, 2-8 °C között tárolandó.

Forgalmazó

DTD RIBARSTVO doo
DTD Ribarstvo doo Bački Jarak Cara Lazara bb.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 56 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.