Natrue

Natrue Rizsital

1 l
Nagyszerű ajánlat
 899 Ft 899 Ft/l
Származási ország: Spanyolország,

Termékleírás

Természetvédelmiterület vizéből, 15% rizsből, napraforgóolajból és tengeri sóval készült növényi alapú ital. Az év bármely szakában tökéletes.

Termelői információ

A Plant Pro termékeiben az egyetlen ízfokozó a tiszta víz a Montseny Bioszféra rezervátumból, valamint a legjobb és legfrissebb összetevők. A gyártást ezen a természetvédelmi területen végzik, minimális feldolgozási művelet alkalmazásával azért, hogy annyi természetes ízt vonjanak ki az alapanyagokból, amennyit csak lehet. Termékeik hasznos ásványi sókat tartalmaznak, és az alacsony mineralizáció miatt alacsony nátrium-diéta esetén is ajánlott a fogyasztásuk. Az elkészítés során egyáltalán nem használnak genetikailag módosított alapanyagokat, illetve állati eredetű termékeket, és egyéb adalékanyagokat is csak abban az esetben, ha elengedhetetlen a stabilizáció szempontjából. Italaik 100% -ban növényi alapúak, és ez adja a különlegességüket, amit mi annyira szeretünk. Az így készült italokat végül  100 %-ig újra hasznosuló csomagolóanyagokba töltik.

Tárolás

+5 - +25 °C között tárolandó.

Forgalmazó

Liquats Vegetals S.A.
Spanyolország


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.