Hartai Fürj

Hartai Fürj Tanya Fürjtojás 12 db

12 db

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 14 NAPIG

Termelői
Elfogyott. Várható pénteken.
Jelezz e-mailben a készlet változásról
Hasonló termékek megjelenítése a kategóriából »
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Fedezd fel a bő 12.000 termékből álló választékot!

A legnagyobb választék szupermarketekből, piacokról, drogériákból és még számtalan helyről.

A fürjtojás igen apró méretű, héja fehér alapon barna pettyes, alakja megegyezik a normál tojáséval. Egy tojás tömege körülbelül 10 gramm, energiatartalma 15 kcal. Beltartalmát tekintve egy tyúktojás energiatartalmának 5-6 darab fürjtojás felel meg, viszont a fürjtojásnak jóval nagyobb a vitaminértéke és alacsonyabb a koleszterin szintje.
Az apró fürjtojásokat keményre vagy félkeményre főzik és salátákba, aszpikokba teszik. Buggyantott tojásnak is kitűnő.

Termelői információ

A Hartai fürj 2013-ban egy Duna melletti kis településen a Kiskunságban indult el útjára, családi vállalkozásként. A gazdaság elindítását hosszas kutató munka előzte meg, hiszen kizárólag olyan termékkel szerettek volna foglalkozni, melyet ők maguk is szívesen fogyasztanak.
Szárnyasaik saját maguk által készített recept alapján gyártott, teljes értékű takarmányt kapnak, ami nem tartalmaz semmiféle mesterséges színező anyagot. Így a tojások nem csak nagyon finomak, de egészségesek is: protein tartalma kiemelkedő, illetve vitaminokban (A, B1, B2, C, D3, E) és ásványi anyagokban (foszfor, kálium, vas és cink) is bővelkedik. 
Azokból a tojásokból melyek nagyon apróak, illetve a csomagolásba nem férnek bele, tésztákat gyártanak. Így nincs pazarlás, minden feldolgozásra kerül.
A tojásokat felhasználhatjuk salátákba megfőzve, készíthetünk belőle tojáskrémet, de sütve reggelire vagy grill zöldségek mellé is tökéletes választás. 
2016-ban az Év Kiváló Terméke Díját kapták meg.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve tárolandó!

Forgalmazó

Supp.li Kft.
1051 Budapest,
Nádor utca 11.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 14 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 6 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

fürj tojás

Allergének

Tojás
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.