Okos döntés

Nobilis

Nobilis Fahéjas, tejcsokoldés mandula

100 g
Kedvezmény vége: 8. 31.
949 Ft 
9 490 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

40+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország, USA,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A Nobilis Zrt. közel 100 szárított gyümölcsféleséget illetve olajos magvat állít elő különböző formában. A hazánkban termő gyümölcsök mellett egzotikus szárított gyümölcsöket, valamint dió és mogyoróféléket importálnak, ezeket a termékeket kívánság szerint aprítják, pörkölik, mézzel vagy csokoládéval vonják be, kielégítve az élelmiszeripari felhasználók igényeit is.

Miért jó a mandula?

  • Az E-vitamin egy antioxidáns vegyület, amely megköti a károsító szabad gyököket. Különösen fontos szerepet játszik a sejtfalak karbantartásában, illetve a bőr, idegek, izmok, és a szívműködés egészségének megőrzésében. 
  • D-vitamin hormonokkal és más vitaminokkal együtt, segíti a kalcium és a foszfor felszívódását, valamint az ásványi anyagok lerakódását a csontszövetekben.
  • kálium fenntartja a szervezet folyadékháztartásának egyensúlyát, valamint biztosítja a szervezet izmainak és idegeinek zavartalan működését.
  • foszfornak, fontos szerepe van a csontok és a fogak egészségének megőrzésében. 
  • kalcium, az emberi szervezetben legnagyobb mennyiségben megtalálható ásványi anyag, amely erős csontokat és egészséges fogakat biztosít. 
  • magnézium nélkülözhetetlen az erős csontozat, illetve az egészséges fogazat felépítésében és megőrzésében. Ugyanakkor szükséges az izmok elernyedéséhez, valamint az egészséges idegi és szívműködéshez. Jótékony hatása továbbá, hogy csökkenti a koleszterin szintet és bizonyos összetételű vesekövek kialakulásának valószínűségét.
  • vas legfontosabb feladata az oxigén és a szén-dioxid szállítása a szervezetben. Nélkülözhetetlen továbbá a sejtek növekedésében, regenerációjában és a védekező rendszer működésében.

Leírás

Fahéjas ízesítésű, tejcsokoládéval bevont, pörkölt, hántolatlan mandulabél.

Termékinformáció

Felbontás után azonnal fogyasztható.

Termelői információ

A Nobilis Zrt. tradicionális családi vállalkozás, tulajdonosai és vezetői 1992 óta foglalkoznak szárított alma és meggy előállításával. Az üzem Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a dél-nyírségi és szatmári tájegység peremén fekszik, az alma, a szilva és a meggy hazájában. Ez a régió világhírű termőhelye a kitűnő ízharmóniájú gyümölcsféleségeknek. A termelés háttere jól szervezett, évtizedes kistermelői integrációból származik. A korszerű feldolgozóvonal, a 70 fős törzsgárda, valamint a szabadalmi oltalommal védett termelői eljárás szavatolja a termőtáj ízeinek megőrzését. Cégük HACCP, IFS és BRC rendszereket működtet.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó.

Forgalmazó

Real Nature Kft.
1037 Budapest, Seregély köz 13.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Tejcsokoládé50 %
Cukor
Kakaóvaj
Kakaómassza
zsíros tejpor
Emulgeálószer
Szójalecitin
Természetes vanilia aroma
Pörkölt mandulabél
zsíros tejpor
őrölt fahéj
őrölt koriander
Fahéj aroma

Tápérték: 100 g

Energia2489 kJ/599 kCal
Zsír43 g
amelyből telített zsírsavak15 g
Szénhidrát39 g
amelyből cukor34 g
Fehérje11 g
0.1 g
Élelmi rost6 g

Allergének

Szójabab
Tej
Diófélék
Nyomokban tartalmazhat:
Földimogyoró
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.