Dr. Oetker

Dr. Oetker Fondant fehér cukormassza

454 g
Jelenleg nem elérhető
Jelezz e-mailben a készlet változásról
Hasonló termékek megjelenítése a kategóriából »
Származási ország: Lengyelország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Elegendő egy egész torta bevonásához. Könnyen formázható. Színezhető. 

A Dr. Oetker Fondant cukormasszával könnyen varázsolhatsz gyönyörű bevonatot a tortákra, süteményekre. Egy doboz (454 g) fehér Dr. Oetker Fondant ½ cm vastagra kinyújtva egy teljes, 26 cm átmérőjű torta bevonásához elegendő! A fondant cukormassza ráadásul egyszerűen, látványosan színezhető és tetszés szerinti motívumokat, figurákat is formázhatsz belőle.

Felhasználás

  • Bevonás: A fondant cukormasszát gyúrd át alaposan, és nyújtófa segítségével, két fóliaréteg között nyújtsd ki kb. 1/2 cm vastagra (fólia hiányában, kevés porcukorral megszórt munkafelületen is kinyújtható). A kinyújtott fondant cukormasszát ezután óvatosan helyezd a tortára, kezeddel simítsd rá, és a torta széleinél, körben egy kés segítségével távolítsd el a felesleget. Egy 454 grammos Dr. Oetker Fondant cukormassza egy teljes, 26 cm-es átmérőjű torta bevonásához elegendő!
  • Formázás: A kinyújtott fondant cukormasszából süteménykiszúró segítségével bármilyen motívumot (pl. szív, virág, kör, pillangó stb.) formázhatsz. Figurák készítéséhez gyúrd át a fondant cukormasszát, és tetszés szerint formázd, majd díszítsd ki további dekor termékekkel. A formázott Dr. Oetker Fondant cukormassza szobahőmérsékleten, néhány órán belül megszilárdul.
  • Színezés: A fondant cukormasszát ételszínezékkel (pl. Dr. Oetker ételszínezékkel) tetszés szerinti árnyalatra színezheted. Az ételszínezéket fokozatosan, cseppenként adagold, és az egyenletes szín érdekében alaposan gyúrd át a masszát.

A márkáról

A Dr. Oetker története 1891-ig nyúlik vissza: ekkor kísérletezte ki Dr. August Oetker patikus a ma már klasszikusnak számító sütőport. A társaság központja azóta is Bielefeldben található, de Németországon kívül a világ 40 országában kaphatóak a Dr. Oetker termékei. Az európai és a tengerentúli szervezetek közel 8000 alkalmazottat foglalkoztatnak. A vállalat több mint 100 éves története során az Oetker-család mindig is aktív szerepet vállalt a cégvezetésben.

Magyarországon nem sokkal az alapítás után, a múlt század elején jelentek meg az Oetker-termékek. Ma már 350-en dolgoznak a budapesti irodában és a jánossomorjai gyártóüzemben. A márka száznál is több különböző termékkel van jelen az élelmiszerüzletekben, ezek közül szinte valamennyi a legnépszerűbb saját kategóriájában. Független kutatási eredmények igazolják: a Dr. Oetker az egyik legismertebb, legkedveltebb és leggyakrabban használt élelmiszeripari márka Magyarországon. A Dr. Oetker Magyarország tízszer is kiérdemelte a Superbrands-díjat.

A Dr. Oetker arra törekszik, hogy a környezeti erőforrásokkal a lehető legtakarékosabban bánjon, kerülje az emberek és a környezet veszélyeztetését, és minden eljárást és folyamatot folyamatosan a környezetterhelés további csökkentését célozva fejlesszen. A környezet- és klímavédelmi szabályozások kötelezően érvényesek minden egyes munkavállalónk számára. Így mára sikerült a legmagasabb környezetvédelmi előírásoknak megfelelnünk. Célunk a jövőben is az, hogy folyamatosan csökkentsük a környezeti terhelést.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó.

Forgalmazó

Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
1016 Budapest, Mészáros utca 58/b.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Cukor
glükózszirup
Ivóvíz
Pálmazsír
Nedvesítőszer
E422 - Glicerin
Emulgeálószer
E471 - Zsírsavak mono- és digliceridjei
Sűrítőanyag
tragantmézga
Tartósítószer
E202 - Káliumszorbát
természetes aroma
Savanyúságot szabályozó anyag
E330 - Citromsav

Tápérték: 100 g

Energia1654 kJ/390 kCal
Zsír3.8 g
amelyből telített zsírsavak1.9 g
Szénhidrát88 g
amelyből cukor86 g
Fehérje0 g
0 g
Élelmi rost0 g

Allergének

Nyomokban tartalmazhat:
Diófélék
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.