Tihany Válogatás Camembert natúr zsíros lágysajt

120 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 12 NAPIG

 869 Ft 7 242 Ft/kg
Származási ország: Magyarország,

Termékleírás

Camembert natúr zsíros lágysajt. A mindennapok ínyencsége, amit a Balaton-felvidék életérzése inspirált. A Tihany Camembert a helyi sajtmesterek több évtizedes szakértelmének és a friss, magyar tejnek köszönheti utánozhatatlan ízét és ellenállhatatlan krémességét. Krémes állománya, kellemes, enyhén gombás ízvilága bármelyik szendvicset egyedivé teszi.

Termelői információ

A Savencia 1956-os alapítása óta a sajtkülönlegességek nemzetközi vezetőjévé vált. A francia anyavállalatcsoport sikerét a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában a maga sajátos módján fejlesztik tovább. A hagyományos márkák történetei és öröksége a mai napig folytatódik. A természettel való kölcsönös harmónia az alapja munkáik minőségi eredményeinek. Tisztában vannak azzal, hogy a legjobb dolgok csak a környezetért való felelős gondoskodással összhangban jöhetnek létre.

Tárolás

Hűtve tárolandó!

Forgalmazó

SAVENCIA F&D HU ZRT
Savencia F&D HU Zrt. Veszprémi üzeme 8200 Veszprém Kistó u. 9


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 12 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.