• Jó hír hétvégére!

    Ingyenes kiszállítással kedveskedünk vasárnap zárásig, hogy mehessetek a szabadba pihenni, majd mi pakolunk! :)  Kuponkód: HAPPYHETVEGE
  • Az első rendelésedet most ingyen szállítjuk, ráadásul 1500 forintot is jóváírunk neked kreditben a kiszállítás másnapján, amit hét napig tudsz beváltani.

Termékleírás

Az AdeZ egy új, rendkívüli finom, 100 százalékban növényi alapú italcsalád.A hozzáadott cukor nélkül készült AdeZ növényi alapanyagok – szója, mandula, kókusz, rizs és zab – krémes, finom ízvilágát vitaminokkal és/vagy ásványi anyagokkal vegyíti egy igazán gazdag, lágy, egyedülálló ízű italban. Kitűnő ízű, sokoldalú növényi alapú ital azok számára, akik változatosabban szeretnének növényi alapú élelmiszerekkel táplálkozni.

  • Növényi alapú ital, 30%-ban növényi eredetű és 100%-ban újrahasznosítható palackban.
  • Hozzáadott cukor nélkül (Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz).
  • Természetesen laktózmentes.
  • D-vitamin, B12-vitamin és kalcium forrás. 

Használat

Fogyasztás előtt felrázandó!

Tárolás

Száraz, hűvös, szagmentes helyen tárolja, napfénytől és hőforrásoktól távol. Felbontás után hűtve tárolja és 5 napon belül fogyassza el!

Forgalmazó

Coca-Cola HBC Magyarország Kft.
Némedi út 104., Dunaharaszti, 2330


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 203 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 60 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.