Kecskeméti

Kecskeméti Őszibarack 4 hónapos kortól

190 g
579 Ft 3 047 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

20+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Kecskeméti Őszibarack 4 hónapos kortól

A 4 hónapos kortól adható Kecskeméti Gyümölcsök kiegészítő táplálékként, tízóraira, uzsonnára fogyaszthatóak, ideálisak a hozzátáplálás kezdeti szakaszában. A speciális gyártástechnológiának köszönhetően az apró magvas gyümölcsökkel készült (eper, málna) bébiételekbe az allergizáló magok nem kerülnek bele. Gluténmentes. Nem tartalmaz tejszármazékot.

Használat

Melegítés nélkül kiegészítő táplálékként ajánlott. Fogyasztása ideális főétkezések után desszertként vagy a zöldségekben és a gabonában található vas felszívódásának elősegítése érdekében.

A márkáról

A megbízható Kecskeméti bébiételek már generációk óta népszerűek Magyarországon. Nem véletlenül, hiszen frissen feldolgozott alapanyagokból készülnek, és a gyártás minden fázisában folyamatosan ellenőrizzük a legszigorúbb higiéniai előírások betartását.

A bébiételek gyártásához csak újonnan gyártott üvegeket használunk, mert csak így garantálható az üvegek tisztasága, biztonsága. A beszállított nyersanyagokat laboratóriumi vizsgálatoknak vetjük alá, és kizárólag az előírásoknak megfelelő nyersanyagok kerülnek feldolgozásra. A gyártás a legszigorúbb minőség-ellenőrzés és higiéniai előírások mellett, a legfejlettebb technológiával folyik. 

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolható. A felhasználatlan mennyiség lezárt üvegben hutoszekrényben, a felbontástól számítva 3 napig tárolható.

Forgalmazó

Hipp Termelő és Kereskedelmi Kft.
9167 Hanságliget, Hipp utca 1.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Őszibarackpüré60 %
Ivóvíz
Cukor
rizsdara
rizskeményítő
c-vitamin

Tápérték: 100 g

Energia255 kJ/60 kCal
Zsír0.1 g
amelyből telített zsírsavak0 g
Szénhidrát13.5 g
amelyből cukor9.7 g
Fehérje0.7 g
0.05 g
Élelmi rost1.2 g