Mix & Match

Kecskeméti

Kecskeméti Alma-Őszibarack

190 g
 599 Ft 3 153 Ft/kg
Származási ország: Magyarország,

Kecskeméti Alma-őszibarack

A 4 hónapos kortól adható Kecskeméti Gyümölcsök kiegészítő táplálékként, tízóraira, uzsonnára fogyaszthatóak, ideálisak a hozzátáplálás kezdeti szakaszában. A speciális gyártástechnológiának köszönhetően az apró magvas gyümölcsökkel készült (eper, málna) bébiételekbe az allergizáló magok nem kerülnek bele. Gluténmentes. Nem tartalmaz tejszármazékot. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot.

Használat

Melegítés nélkül kiegészítő táplálékként ajánlott. Fogyasztása ideális főétkezések után desszertként vagy a zöldségekben és a gabonában található vas felszívódásának elősegítése érdekében.

A márkáról

A megbízható Kecskeméti bébiételek már generációk óta népszerűek Magyarországon. Nem véletlenül, hiszen frissen feldolgozott alapanyagokból készülnek, és a gyártás minden fázisában folyamatosan ellenőrizzük a legszigorúbb higiéniai előírások betartását.

A bébiételek gyártásához csak újonnan gyártott üvegeket használunk, mert csak így garantálható az üvegek tisztasága, biztonsága. A beszállított nyersanyagokat laboratóriumi vizsgálatoknak vetjük alá, és kizárólag az előírásoknak megfelelő nyersanyagok kerülnek feldolgozásra. A gyártás a legszigorúbb minőség-ellenőrzés és higiéniai előírások mellett, a legfejlettebb technológiával folyik. 

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolható. A felhasználatlan mennyiség lezárt üvegben hutoszekrényben, a felbontástól számítva 3 napig tárolható.

Forgalmazó

Hipp Termelő és Kereskedelmi Kft.
9167 Hanságliget, Hipp utca 1.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.