Hipp

Hipp ORS Almaital 4 hónapos kortól

200 ml
569 Ft 2 845 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

400+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Hipp ORS Almaital 4 hónapos kortól

Természetes alapanyagokat és ásványi sókat tartalmazó, különleges táplálkozási célú élelmiszer hasmenéses babáknak. Csecsemő- és kisgyermekkorban a könnyebb hasmenés is megterhelő lehet a baba szervezetének, ezért kérjük, egyeztess gyermekorvosoddal! 

Használat

A HiPP ORS 200 4 hónapos kortól fogyasztható, 4 hónapos kor alatt kizárólag orvosi javaslat alapján adható. Ha az orvos másképp nem javasolja, az első 3-4 órában csak ORS 200 fogyasztása ajánlott. Enyhe hasmenés esetén az első 3-4 órában: 20–30 ml/ testtömeg kg (3%-os súlyveszteségig). Enyhe és közepes hasmenés esetén az első 3-4 órában: 30–80 ml/ testtömeg kg (3–8%-os súlyveszteségig). További hányás vagy hasmenés miatt történő folyadékvesztés eseténújabb 50-100 ml ORS 200 fogyasztandó minden híg széklet, hányás esetén (Ideális esetben kanalankénti adagolással, 5-10 percenkénti ismétléssel). Erős hasmenés esetén kérjük kérdezd meg kezelőorvosod.

A HiPPről

A HiPP vállalat már több, mint 60 éve képviseli a természet, az ember és a gazdaság egymással összhangban történő tudatos kezelését. A biológiai gazdálkodás úttörőjeként Claus Hipp komoly meggyőző munkát folytatott. Ma a HiPP vállalat a bioalapanyagok legnagyobb feldolgozója világszerte.

A babák szervezete rendkívül érzékeny, éppen ezért egészséges ételre van szükségük, amely ízletes és nem tartalmaz káros összetevőket. A HiPP több, mint 60 éve kínál kiváló minőségű biobébiételeket. A termőföldet gondosan választjuk ki, a vetőmag kezeletlen, a gyümölcsök és a zöldségek sokáig érnek, hogy ízletesek legyenek. A HiPP menükben biohúst használunk fel. 

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolható. A maradék rész lezárt üvegben, hűtőszekrényben tárolva a felbontástól számítva 24 órán belül fogyasztható.

Forgalmazó

Hipp Termelő és Kereskedelmi Kft.
9167 Hanságliget, Hipp utca 1.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Ivóvíz
almalé almalésűrítményből16 %
Maltodextrin
jódozott só
E332 - Kálium-citrátok
Savanyúságot szabályozó anyag
E330 - Citromsav

Tápérték: 100 g

Energia53 kJ/12 kCal
Zsír0.06 g
amelyből telített zsírsavak0 g
Szénhidrát3 g
amelyből cukor1.6 g
Fehérje0.02 g
0.35 g
Élelmi rost0 g