Hipp Gyümölcsös csillagok

30 g
 679 Ft 22 633 Ft/kg
Származási ország: Ausztria,

Hipp Gyümölcsös csillagok

Finom gyümölcsös ízű, habkönnyű állagú ropogtatnivaló. 1 - 3 éves kortól főétkezések között kiegészítő táplálékként ajánlott. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot. Teljes kiőrlésű gabonával.

Használat

Főétkezések között napi kb. 15 db csillag (6 g) fogyasztása javasolt a kiegészítő táplálkozás részeként.

A HiPPről

A HiPP vállalat már több, mint 60 éve képviseli a természet, az ember és a gazdaság egymással összhangban történő tudatos kezelését. A biológiai gazdálkodás úttörőjeként Claus Hipp komoly meggyőző munkát folytatott. Ma a HiPP vállalat a bioalapanyagok legnagyobb feldolgozója világszerte.

A babák szervezete rendkívül érzékeny, éppen ezért egészséges ételre van szükségük, amely ízletes és nem tartalmaz káros összetevőket. A HiPP több, mint 60 éve kínál kiváló minőségű biobébiételeket. A termőföldet gondosan választjuk ki, a vetőmag kezeletlen, a gyümölcsök és a zöldségek sokáig érnek, hogy ízletesek legyenek. A HiPP menükben biohúst használunk fel. 

Tárolás

Száraz helyen szobahőmérsékleten tárolandó. Felbontás után csipesszel visszazárva 7 napig tárolható.

Forgalmazó

Hipp Termelő és Kereskedelmi Kft.
9167 Hanságliget, Hipp utca 1.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.