Hipp

Hipp BIO Almás-Áfonyás rizskorong

30 g
 719 Ft 23 967 Ft/kg
Származási ország: Belgium,

Hipp Almás-áfonyás rizskorong

A rizskorongok főétkezések között vagy útközben is fogyaszthatóak 8 hónapos kortól. A finom, gyümölcsös ízekben kapható rizskorongokat a kicsik és a nagyok egyaránt kedvelik. A főétkezések között ajánlott habkönnyű finomságok hozzáadott cukor nélkül készülnek. Gluténmentes.

Használat

Főétkezések között napi kb. 3-5 db rizskorong fogyasztása javasolt a kiegészítő táplálkozás részeként.

A HiPPről

A HiPP vállalat már több, mint 60 éve képviseli a természet, az ember és a gazdaság egymással összhangban történő tudatos kezelését. A biológiai gazdálkodás úttörőjeként Claus Hipp komoly meggyőző munkát folytatott. Ma a HiPP vállalat a bioalapanyagok legnagyobb feldolgozója világszerte.

A babák szervezete rendkívül érzékeny, éppen ezért egészséges ételre van szükségük, amely ízletes és nem tartalmaz káros összetevőket. A HiPP több, mint 60 éve kínál kiváló minőségű biobébiételeket. A termőföldet gondosan választjuk ki, a vetőmag kezeletlen, a gyümölcsök és a zöldségek sokáig érnek, hogy ízletesek legyenek. A HiPP menükben biohúst használunk fel. 

Tárolás

Száraz helyen szobahőmérsékleten tárolandó. Felbontás után csipesszel visszazárva 14 napig tárolható.

Forgalmazó

Hipp Termelő és Kereskedelmi Kft.
9167 Hanságliget, Hipp utca 1.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.