• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Olitalia Extra szűz olívaolaj

500 ml
 3 299 Ft 6 598 Ft/l
Kategóriák:
Származási ország: Olaszország,

Olitalia Extra szűz olívaolaj. Olajbogyókból, kizárólag mechanikai eszközökkel előállított első osztályú olívaolaj. Próbáld ki az Olitali olívaolaj többi ízesítését is!

Termékinformáció

Az Olitalia Extra szűz olívaolaj jellegzetes íze a hétköznapi főzés egyik alapvető összetevőjévé teszi. Fokozza mind az egyszerű, mind a bonyolultabb receptek ízét. Klasszikus eleme minden asztalnak. Rendkívül sokoldalú, és különböző főzési célokra használható. Ideális mind alacsony, mind magas hőmérsékleten történő főzéshez, és kiválóan alkalmazható kész ételek fűszerezésére is.

Az olívaolaj 20 °C alatt zavarossá válhat, ennél alacsonyabb hőmérsékleten pedig szilárd pelyhek formálódhatnak benne. Ez a minőségére nincs hatással, szobahőmérsékleten az olaj újra kitisztul.

Termelői információ

Az Olitalia a kiválóság és specializmus szinonímája. A kóstoló mesterek és séfek közötti együttműködésnek köszönhetően új utakat talált a főzésben, és háztartások asztalán. A jövedelmező kapcsolat a vendéglátó világgal, a legjobb olasz és nemzetközi szakemberekkel és az ágazati szövetségekkel folytatott aktív együttműködésnek köszönhetően, lehetővé vált, hogy reagáljon az igényekre egy komplex és folyamatosan változó piacra.

Tárolás

Száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tartandó.

Forgalmazó

Hemorat Kft.
1138 Budapest
Váci út 177.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.