Arvanitis

Arvaniti Feta juh- és kecske tejből, eredeti görög

150 g
1 799 Ft 11 993 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

30+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Termékleírás

Többszörösen díjnyertes, eredetvédett fetasajt.

A Feta egy hagyományos görög sajt juh- és kecsketejből, amelyet ősidők óta állítanak elő. Puha, fehér, sós lében tartott sajt, amelyet az oltalom alatt álló eredet megjelölés (OEM) garantál.

"Görögország nemzeti sajtja" a görögök sajtigényének csaknem 60% -át fedezi, amely egyedülálló egy adott sajttípus számára az egész világon. A Feta kiváló minőségű jellegzetes és telt ízű termék. A szabadon legelésző juh- és kecsketejből készült sajtot sós lében érlelik fém- vagy fahordóban. Szerkezete szilárd és könnyen vágható.

Felhasználását illetően legelterjedtebb a salátákban történő felhasználása, de jó hő tűrő képességének köszönhetően előszeretettel alkalmazzák sós sütemények töltelékeként, illetve grillezik is. A feta nem hiányozhat Görögország tradicionális pitéiből, úgy, mint a Tiropita (sajtos) vagy Spanakopita (spenótos, fetás).

Termelői információ

Az Arvaniti örténete 1980-ra nyúlik vissza, és sikerrel teli mind Görögországban, mind külföldön. Ez a siker az Arvaniti Dairy-t a világ legversenyképesebb tejipari vállalkozásai közé emelte. Termékeik minőségét a sajt világbajnokságon is elismerték és aranydíjjal jutalmazták. Ez a jutalom, amelyet első alkalommal nyújtottak egy görög tejipari vállalkozásnak, a páratlan sajtkészítő tudás elismerése.

Tárolás

4-6°C között tárolandó.

Forgalmazó

Arvanitis S.A. Greece
Arvanitis S.A. Neochorouda Thessaloniki Greece

Hellas-Invest Kft.
2045 Törökbálint DEPO Raktárvárosi út.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 254 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 60 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

friss pasztőrözött juh- és kecske tej
oltóanyag
kultúra

Tápérték: 100 g

Energia1238 kJ/296 kCal
Zsír23.5 g
amelyből telített zsírsavak12.8 g
Szénhidrát3 g
amelyből cukor3 g
Fehérje18.1 g
2.8 g
Élelmi rost g

Allergének

Tej
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.