• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Dodoni BIO OFJ Feta sajt

200 g
BIO
 2 099 Ft 10 495 Ft/kg
Származási ország: Görögország,

Termékleírás

A Dodoni Organic Feta sajtot 100%-ban pasztőrözött, bio minősített görög juh- és kecsketejből állítják elő. Állandó kiváló minőséggel és páratlan autentikus ízzel büszkélkedhet. 

Termelői információ

Dodoni mezőgazdasági szövetkezetének történeleme 1963-ig nyúlik vissza. Ma a Dodoni a görög feta vezető gyártója, az első számú Görögországban és exportban is. Mintegy 80-féle tejterméket állít elő, amelyek között világhírű feta, friss tej, joghurt, kemény tehénsajt, galotyri, vaj és még sok más friss termék megtalálható. A 80-as évek óta a Dodonitermékeket külföldön is forgalmazzák, így a Dodoni Görögország és különösen az Epirus térség nagykövetévé vált az egész világon.

 

Tárolás

+1 - +8 °C között tárolandó.

Forgalmazó

Euroser Dairy Group Sp.z.o.o. - Sp.k.
Geologiczna 20, 02-246 Warszawa, Lengyelország


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.