Dodoni

Dodoni BIO OFJ Feta sajt

200 g
BIO
1 999 Ft 9 995 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

30+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Görögország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Termékleírás

A Dodoni Organic Feta sajtot 100%-ban pasztőrözött, bio minősített görög juh- és kecsketejből állítják elő. Állandó kiváló minőséggel és páratlan autentikus ízzel büszkélkedhet. 

Termelői információ

Dodoni mezőgazdasági szövetkezetének történeleme 1963-ig nyúlik vissza. Ma a Dodoni a görög feta vezető gyártója, az első számú Görögországban és exportban is. Mintegy 80-féle tejterméket állít elő, amelyek között világhírű feta, friss tej, joghurt, kemény tehénsajt, galotyri, vaj és még sok más friss termék megtalálható. A 80-as évek óta a Dodonitermékeket külföldön is forgalmazzák, így a Dodoni Görögország és különösen az Epirus térség nagykövetévé vált az egész világon.

 

Tárolás

+1 - +8 °C között tárolandó.

Forgalmazó

Euroser Dairy Group Sp.z.o.o. - Sp.k.
Geologiczna 20, 02-246 Warszawa, Lengyelország


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 41 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 10 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Allergének

Tej
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.