Fanta

Fanta Zero Narancs energiamentes szénsavas üdítőital édesítőszerekkel

1,75 l
Maximum 16 db/megrendelés
 609 Ft 348 Ft/l
Származási ország: Magyarország,

A Fanta Narancs Zero élénk, pezsgő, ZÉRÓ hozzáadott cukrot tartalmazó szénsavas üdítőital, frissítően gyümölcsös ízzel és 3% narancslétartalommal.

  • Narancs ízű szénsavas üditőital
  • Frissítő és nagyszerű íz
  • Hozzáadott cukor nélkül 
  • Csak természetes, élénk színek és aromák
  • Valódi gyümölcslével készült. 

A márkáról

A Fanta egy gyümölcsízű üdítőital, amelyet a The Coca-Cola Company gyárt 1940 óta. Eredetileg Németországból indult az ital a második világháború alatt. Max Keith, a német Coca-Cola cég vezetője, elhatározta, hogy készít egy új terméket, gyümölcsökből. A név a tanácskozásból származik, amikor a cég dolgozói nem tudták eldönteni, minek nevezzék el az italt. Keith azt mondta csapatának, hogy „használják a fantáziájukat”, mire Joe Knipp, az egyik értékesítő, felkiáltott: „Fanta!” Egyszer abbahagyták a termék gyártását, azonban 1955-ben újból árulni kezdték.

A Fanta magyar bemutatója ismeretlen, valószínűleg az 1990-es években jutott el hozzánk. Az ital híres a reklámjairól is, amelyek általában narancssárga színűek, és citromokat vagy narancsokat ábrázolnak (inkább az utóbbit). Világszerte nagyon sikeres termék. Több mint 90 féle ízben érhető el az egész világon.

Tárolás

Napfénytől védett, száraz, hűvös helyen tárolandó.

Forgalmazó

Coca-Cola HBC Magyarország Kft.
2342 Dunaharaszti, Némedi út 104.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.