Mix & Match

Ambi Pur Spring Awakening Légfrissítő Spray

300 ml
 2 099 Ft 6 997 Ft/l
Kategóriák:
Származási ország: Lengyelország,

Az Ambi Pur légfrissítő Odourclear technológiája révén megszünteti a makacsul beivódott szagokat, és kellemesen friss illatot hagy maga után. Az Spring Awakening lágy növényi illatát a Lenor és a tavasz természetes frissessége ihlette. Míg más légfrissítők csupán elfedik a szagokat az illatukkal, az Ambi Pur ténylegesen megszünteti ezeket, így Téged és vendégeidet mindig finom illat fogad. Továbbá a legtöbb légfrissítő veszélyes gázokat tartalmaz, míg az Ambi Pur 100%-ban természetes nitrogén-hajtógázt tartalmaz. Az Ambi Pur légfrissítő friss levegőként söpri ki a makacsul beivódott szagokat is, és kellemesen friss illatot hagy maga után, hogy otthonod friss és üde érzetet keltsen, nap mint nap. Próbáld ki az Odourclear technológiával ellátott Ambi Pur termékek széles választékát, az Ambi Pur textilillatosító és autóillatosító termékeket. Szintén próbáld ki az Ambi Pur 3Volution elektromos légfrissítőket, hogy megszüntesd a szagokat akár 90 napon keresztül.

  • Kényeztesd érzékeidet az átlagos Ambi Pur légfrissítőkhöz képest 2x tartósabb illattal
  • A Spring Awakening lágy növényi illatát a Lenor és a tavasz természetes frissessége ihlette
  • Az egyedülálló Odourclear technológia nem csupán elfedi, hanem ténylegesen meg is szünteti a rossz szagokat, és könnyed, friss illatot hagy maga után
  • Pazar, könnyed és friss illatot csempész otthonodba 
  • Nem gyúlékony, természetes hajtógázzal; otthonod minden helyiségébe illik
  • Kiváló minőségű illatanyagok széles választéka

Biztonsági figyelmeztetés

Figyelem! Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Gyermekektől elzárva tartandó. Kerüld a bőrrel való érintkezést és a szembe jutást. SZEMBE KERÜLÉS esetén: több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. FIGYELMEZTETÉS: Használd a használati útmutatónak megfelelően. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Ne lyukaszd ki vagy égesd el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. A töltet tömegének 5%-a tűzveszélyes. Benzisothiazolinone, Delta-Damascone tartalmú. Allergiás reakciót válthat ki.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

P&G Hungary Kkt
1082 Budapest Kisfaludy Street 38 Hungary


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.