• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Mam Mellbimbóvédő 1-es méret DUPLA

2 db
 2 799 Ft 1 400 Ft/db
Származási ország: Magyarország,

A MAM bimbóvédők kezdetben segíthetik a szoptatást. Pillangó formájának köszönhetően lehetővé teszi a bőrkontaktust a baba és a mama között. Segítségével a babák könnyen tudnak szopizni, mert kellemes érzést nyújt nekik a puha felületének és természetes formájának köszönhetően. Az első használat előtt ajánlatos szoptatási tanácsadótól vagy védőnőtől tanácsot kérni.

  • Csapatmunka a maximális biztonságért: Csak az egészségügyi szakértőink jóváhagyása után állnak rendelkezésre termékeink a babák számára.
  • További információ a www.mambaby.com oldalon
  • Kiszerelés: 2db, sterilizáló dobozban
  • Minden MAM termék BPA és BPS mentes anyagból készül

Használat

MAM Sterilizáló doboz, fertőtlenítés 3 perc alatt, akár 48 órás hatással. Csak töltsd meg vízzel, helyezd a mellbimbóvédőt a dobozba és tedd a mikrohullámú sütőbe 3 percre!

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

MAM Hungária Kft.
9795 Vaskeresztes Fő u. 132


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.