MAM

Mam Tanuló fogkefe 5 hónapos kortól

1 db
1 749 Ft 1 749 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

90+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Mam Tanuló fogkefe 5 hónapos kortól

A helyes fogmosást tanulni kell. A Training Brush a fogmosást már a kezdettől fogva megkönnyíti. A hosszú és ergonomikus nyélnek köszönhetően közösen is lehet tartani, így a szülők az első fogmosó mozdulatoknál segíteni tudnak a helyes technika elsajátításában. A fogorvosokkal együtt kifejlesztett MAM Szájápolás termékek a babákat lépésről lépésre hozzászoktatják a rendszeres szájápoláshoz. A divatos színek és formák felkeltik a babák érdeklődését és motiválja őket. A gyerek fogorvosok és szülésznők megegyeznek: Ajánlatos a baba szájüregét a születéstől kezdve rendszeresen tisztítani, hogy a baktériumok ne tudjanak megtelepedni, és hogy a babák hozzászokjanak a rendszeres fogápoláshoz. Lekerekített fejjel és lágy sörtékkel. A biztonsági pajzs segít, hogy a fogkefe ne menjen túl mélyre a baba szájában. 

Felhívjuk figyelmedet, hogy a kiszállított termék a képen látható terméktől színében és/vagy mintájában eltérhet.

  • Csapatmunka a maximális biztonságért: Csak az egészségügyi szakértőink jóváhagyása után állnak rendelkezésre termékeink a babák számára. További információ a www.mambaby.com oldalon
  • Minden MAM termék BPA és BPS mentes anyagból készül
  • Életkori ajánlás: 5. hónaptól

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

MAM Hungária Kft.
9795 Vaskeresztes Fő u. 132


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.