MAM

Mam Bite & Relax 1. mini rágóka2+ hónap

1 db
Elfogyott. Várható k.
Jelezz e-mailben a készlet változásról
Hasonló termékek megjelenítése a kategóriából »
Kategóriák:
Származási ország: EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A Bite & Relax mini rágóka segít ellazulni a babáknak, és tökéletesen illeszkedik az első fogzási szakaszhoz, mivel kifejezetten az első fogakhoz lett tervezve. Extra könnyű és a kisbabáknak egyszerű kézben tartani. Az innovatív 3D-formájú, extra könnyű mini rágóka kiválóan alkalmas a babák finom motoros készségeinek fejlesztésére. A 4 különböző felületi szerkezettel, 2-féle anyagból kialakított rágóka gyengéden masszírozza a baba ínyét, és változatos rágást biztosít. 

Felhívjuk figyelmedet, hogy a kiszállított termék a képen látható terméktől színében és/vagy mintájában eltérhet.

  • Csapatmunka a maximális biztonságért: Csak az egészségügyi szakértőink jóváhagyása után állnak rendelkezésre termékeink a babák számára. További információ a www.mambaby.com oldalon
  • Minden MAM termék BPA és BPS mentes anyagból készül.
  • Életkori ajánlás: 2. hónaptól

Használat

MAM mikrohullámú sterilizáló és szállító doboz – ideális utazáshoz is. Töltsd meg 25 ml vízzel, helyezd bele a rágókát és tedd a mikrohullámú sütőbe. Bizonyítottan hatásos a háztartási mikrobák és baktériumok ellen. Zárt dobozban tartott cumi akár 48 órán át steril marad. A sterilizáló doboz használatával akár 77% energiát takaríthatsz meg és ennyivel csökkented a CO2 kibocsájtást.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

MAM Hungária Kft.
9795 Vaskeresztes Fő u. 132


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.