• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Mam Clip It! & Cover Cumitartó csipesz + szivókavédő

1 db
 2 499 Ft 2 499 Ft/db
Kategóriák:
Származási ország: EU,

Stabilabb és sokoldalúbb, mint valaha – a MAM Clip csíptető a legkülönfélébb cumikkal és egyéb, babáknak való kiegészítőkkel használható. Az innovatív hosszúság állítónak köszönhetően a szülők a csíptető hosszát egyedileg, az adott helyzetnek megfelelően állíthatják be. Egy rugalmas hurok segítségével pillanatok alatt hozzákapcsolhatók a csíptetőhöz a gyűrűs cumik, rágókák, játékok és egyebek. A könnyen eltávolítható gyűrű lehetővé teszi a MAM cumik, valamint egyéb gombos cumik rögzítését. A csíptető új mechanizmusa a csúszka hátrahúzásakor automatikusan kinyílik, így könnyen működtethető egy kézzel. A szívóka védő minden MAM cumival használható, és segít, hogy azokat tisztán tartsa. 

Felhívjuk figyelmedet, hogy a kiszállított termék a képen látható terméktől színében és/vagy mintájában eltérhet.

  • Csapatmunka a maximális biztonságért: Csak az egészségügyi szakértőink jóváhagyása után állnak rendelkezésre termékeink a babák számára. További információ a www.mambaby.com oldalon.
  • Minden MAM termék BPA és BPS mentes anyagból készül.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

MAM Hungária Kft.
9795 Vaskeresztes, Fő utca 132.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.