• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Saitaku Panko zsemlemorzsa

150 g
 1 349 Ft 8 993 Ft/kg
Származási ország: Svájc,

A panko nem más, mint a japán zsemlemorzsa. Azt gondolhatnánk, hogy ez egy kuriózum, egy különleges japán fogás, pedig erről szó sincs. Hiszen a panko nem más, mint kenyérből készült nagy szemcséjű morzsa, amit több mindenhez is felhasználhatunk, de a legtutibb az, ha a rántott húsra kerül - zsemlemorzsa helyett.

Kétféle panko létezik a japán konyhában, a fehér és a “barna”. A fehér változatban csak a kenyér “bele” van, nagy darabokban, míg a másikban ott a héja is, és általában teljes kiőrlésű kenyérből készül - ezt itthon még ritkábban kapni.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó!

Forgalmazó

Ethnic Distribution GmbH
6343,Rotkreuz,Grundstrasse 22a
 


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 83 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 30 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.