• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Danonino - epres, sárgabarackos

200 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 7 NAPIG

 459 Ft 2 295 Ft/kg
Származási ország: Lengyelország,

Ínycsiklandó eper-sárgabarackos tejtermék hozzáadott kalciummal és D-vitaminnal.

A gyerekek kedvence ínycsiklandó eper-sárgabarack és málna-banán ízekben kapható.

A márkáról

Danonino számára semmi sem fontosabb, mint a családok. És tudják, hogy a szülők azt akarják, hogy gyermekeik boldogok és egészségesek legyenek. Ez az oka annak, hogy több mint 50 éve a Danonino részt vesz a gyerekek és a szülők mindennapi életében. A Danonino olyan termék, amelyet a gyerekek szeretnek, és a szülők jól érzik magukat, ha gyermekeiknek adják. A világ 38 országában több mint 60 millió család élvezi a  Danonino termékeket. A Danone cég büszke a szerepre, amelyet a családok mindennapi életében játszik, és mindemelett tudatában is van a vele járó felelősségének.

A Danone Csoport első hazai tejipari együttműködése az akkori BTV-vel (Budapesti Tejipari Vállalat) 1991-ben valósult meg, így a cég egyes termékei a magyar hűtők polcain is megjelentek. Ezután már nem volt megállás, és 1996-ban létrejött a Danone hazai vállalata. Napjainkban a Danone logókkal ellátott termékeket szinte mindenki ismeri és szereti. Ki ne ismerné az Activiát, az Actimelt, az Oikost, a Danone-t vagy éppen a Danette desszerteket?

Tárolás

+2 és +8°C között tárolandó.

Forgalmazó

Danone Kft.
1134 Budapest, Váci út 35.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 7 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.