Danone Activia Reggeli élőflórás eperízű joghurt búza- és kukoricapehellyel

Ez a termék már nincs az ajánlatunkban.
Származási ország: az aktuális kínálat szerint
pontos információért vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal

Minden pohár vagy palack Activia, a hagyományos joghurtkultúrák mellett 4 milliárd Bifidus ActiRegularis baktériumot és kalciumot tartalmaz. Míg a Bifidus ActiRegularis jól szaporodik a tejben, a kész joghurtban pedig hosszú ideig életben marad, a kalcium hozzájárul az emésztőenzimek normál működéséhez. Az Activia a mindennapi kiegyensúlyozott, változatos étrend és egészséges életmód részeként fogyasztandó.

A Danone Csoport első hazai tejipari együttműködése az akkori BTV-vel (Budapesti Tejipari Vállalat) 1991-ben valósult meg, így a cég egyes termékei a magyar hűtők polcain is megjelentek. Ezután már nem volt megállás, és 1996-ban létrejött a Danone hazai vállalata. Napjainkban a Danone logókkal ellátott termékeket szinte mindenki ismeri és szereti. Ki ne ismerné az Activiát, az Actimelt, az Oikost, a Danone-t vagy éppen a Danette desszerteket?

Tárolás

+2 és +8°C között tárolandó.

Forgalmazó

Danone Kft.
1134 Budapest, Váci út 35.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Összetevők

eperízű joghurt 91% [sovány tej, tejszín, cukor, eper 3,4%, sovány tejpor, savanyúságot szabályozó anyagok (citromsav, nátrium-citrát), módosított keményítő, élő joghurtkultúra, bifidus actiregularis® kultúra, sűrítőanyag (karragén), céklalé koncentrátum] , kukorica- és búzapehely 9% [kukoricadara 47%, búza 35%, búzakorpa 7%, cukor, árpamaláta-kivonat, só, emulgeálószerek (zsírsavak mono- és trigliceridjei)], joghurt zsírtartalma: 3,2% (m/m).