
Nicosia
Nicosia - Spumante Metodo Classico Etna Rosato Brut
0,75 lHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Nicosia Spumante Metodo Classico Etna Rosato Brut
A Nerello Mascalese rendkívüli sokoldalúsága lehetővé teszi a klasszikus módszerrel abszolút kiváló rozé pezsgők előállítását is. Mint az új, nulla adagolású Sosta Tre Santi Etna Rosato Brut Millesimato, amely a vulkán délkeleti oldalának magas lávateraszairól származó válogatott szőlőből készül. Körülbelül 24 hónapos, üvegben lévő élesztőkön végzett érlelés után intenzív és ragyogó színű rozét érünk el, puha és tartós perlagot. Kiváló frissesség, íz és lágyság jellemzi, széles és összetett aromatartományt mutat, amely a virágostól a gyümölcsösig, a mézes jegyektől az édes fűszerekig terjed.
- Szőlő: Nerello Mascalese 100%.
- Betakarítás: kézi dobozban, szeptember vége és október eleje között
- Finomítás: Körülbelül 24 hónapig megmarad palackozott élesztőkön
- Perlage: finom, puha és tartós
- Illat: összetett illat, virágostól a piros gyümölcsökön át a fűszerekig terjedő érzésekkel, szárított virágok, akácméz, fahéj és szegfűszeg árnyalatai
- Ízben: meleg és strukturált a szájban, gyönyörű frissessége és lágy és elegáns íze van, melyben ugyanazok az orrban érezhető mézes és fűszeres jegyek jelennek meg. Feltűnő az ásványi eredetű nagyszerű íz és a tartósság
- Párosítások: asztalnál kagylós rizottóval, ízletes tonhal alapú ételekkel, párolt tőkehalval, de pácolt húsokkal és félérett sajtokkal, marhasülttel, fűszeres húsokkal és nyúlvadász stílussal is jól illik.
Termelői információ
A Tenute Nicosia bortermelése során területe öko-fenntartható fejlődését részesíti előnyben, az egész globális ökoszisztéma védelmének ideális törekvése érdekében.
A Tenute Nicosia évszázados fennállása során mindig is a környezet mélységes tiszteletével fejezte ki fenntartható filozófiáját azáltal, hogy a harmadik évezred első századának 1910-es és 20-as évei között integrálta a vállalati politikába.
Tárolás
Hűvös helyen, fény- és hőforrásoktól távol. Felbontást követően, amennyiben szakszerűen, pezsgőlezáró dugóval zárjuk le a palackot, hűtőben tárolva 3-4 nap.
Forgalmazó
Vino Italiano Kft.
2045 Törökbálint
Kinizsi Pál u. 29.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Nerello mascelese szőlőfajtából készül | 100 % |
Tápérték: 100 g
Energia | kJ/ kCal |
Zsír | 0 g |
amelyből telített zsírsavak | 0 g |
Szénhidrát | g |
amelyből cukor | g |
Fehérje | g |
Só | g |
Élelmi rost | g |