• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Ecover ÖKO Delicate Mosószer gyapjú és finom texiliákhoz

16 mosás
 2 519 Ft 157 Ft/mosás
Kategóriák:
Származási ország: Belgium,

Kényes anyagok mosásához ajánlott folyékony mosószer, tavirózsa és mézharmat illattal. Ideális a babák ruháinak tisztán tartására is kézi és gépi mosásra egyaránt. Használható gyapjú, selyem ruhákhoz. Színkímélő, környezetbarát összetétel és újrahasznosítható csomagolás. Nem tesztelték állatokon.

Használat

Gépi mosás: 1 liter körülbelül 22 mosáshoz elegendő, közepes vízkeménység és normál szennyezettségű ruha esetén. A 30ml adagolási utasítás 4-5 kg ruha mennyiség esetén érvényes.
Kézi mosás: Oldj fel 20 ml mosószert kb 5 l meleg vízben. Ezután tedd bele a kezelendő ruhát és hagyd hatni. Végül tiszta vízzel öblítsd ki, óvatosan nyomd ki a vizet, és tergesd ki a ruhákat.

Az Ecover márkáról

Az Ecover több mint egy környezetbarát termékeket gyártó nagyvállalat, ugyanis a belgiumi Malle-ban található gyár a világ első ökológiai gyára. Az építés során a következő szempontokat vették figyelembe: • a lehető legkevesebb életteret vegyék el az élővilágtól • minél kevesebb energiát használjanak a fenntartáshoz • az újrahasznosított anyagokból épült gyárban az esővíz hasznosításával működtetik a mellékhelyiségeket, zuhanyzókat • a természetet részben úgy próbálták kárpótolni az elvett élettérért, hogy a tetőre 6000 nm-nyi felületen zöld növényzetet telepítettek, amelyen most már nemcsak növények találhatók, de madarak is fészkelnek.

Biztonsági Figyelmeztetés

Figyelem! Súlyos szemirritációt okoz Gyermekektől elzárvatartandó. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni  Orvosi tanácsadás esetén tartsd kéznél a termék edényét vagy címkéjét.

Tárolás

5˚C és 35˚C közötti hőmérsékleten tárolva, fagytól védendő.

Forgalmazó

Superio Kft.
1223 Budapest, Hűség utca 22.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.