
Ubomi
UBOMI koffeinmentes kávékapszula CO2
10 dbHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Xtra ár:
1259 Ft
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
UBOMI koffeinmentes kávékapszula CO2
Élvezd a koffeinmentes kapszulás kávénk gazdag ízét és aromáját, amely tökéletes választás azoknak, akik kedvenc csészéjüket koffein nélkül szeretnék élvezni. Gondosan, egy gyengéd CO2 koffeinmentesítési eljárással készült, így a kávé megőrzi természetes ízprofilját és aromáját, garantálva a kielégítő élményt minden kortyban. Indulj el egy ízekben gazdag utazásra kávénkkal, amelyet egyetlen eredetű, Honduras-i kávéültetvényekről származó Arabica babokból készítünk.
CO2 Koffeinmentesítési Eljárás
A koffeinmentesítési folyamat szén-dioxidot (CO2) használ, amely gyengéden távolítja el a koffeint a kávébabból, miközben megőrzi azok tulajdonságait. A babokat nagy nyomású szén-dioxidnak teszik ki. Ez a CO2 oldószerként működik, amely szelektíven vonja ki a koffeint a babokból, miközben megőrzi a többi ízkomponenst. A koffeinnel telített CO2-t ezután elválasztják a kávébaboktól, így koffeinmentes babok maradnak vissza, minimális íz- és aroma-veszteséggel. Más koffeinmentesítési módszerekkel ellentétben a CO2-s eljárás kíméletes a babokhoz, megőrizve azok integritását és minőségét.

Savasság: Minden kávébabból természetesen előfordulnak savak. A kávé egy gyümölcs, ahol a savak jelenléte jellemző. Általában az Arabica babokban találunk több savat, mint a Robusta-ban. A pörkölés mértéke is befolyásolja a kávé savasságát. A világos pörkölésű kávéban a savak erőteljesebben érezhetők, mint a sötét pörkölésűekben. Ez azonban nem a hibás pörkölés jele, sőt, ezek a savak adják a kávénak a kellemes, gyümölcsös ízt. A magas savtartalmú kávét azok értékelik, akik a fűszeresebb és frissítőbb ízeket kedvelik. Azoknak, akik inkább egy fűszeres, telt ízű, enyhe csokoládé aromájú italt részesítenek előnyben, alacsony savtartalmú kávét ajánlunk.
Pörkölési szint: A pörkölési szint megmutatja, mennyire voltak a babok pörkölve. Általánosságban elmondható, hogy minél alacsonyabb a pörkölési szint, annál savasabb a kávé – frissebb, gyümölcsösebb ízzel. Minél magasabb a pörkölési szint, annál inkább érezhető a kávé karakteres íze – erőteljes, csokoládés aláfestéssel.
Íz: Az alacsonyabb ízértékű kávé lágyabb, egyszerűbb ízű. A magasabb értékű kávé összetett, többrétegű ízvilágú. A döntő tényező azonban mindig a felismerhető aromák mennyisége.
Intenzitás: Az intenzitás azt határozza meg, milyen erősen jelennek meg a kávéban a meghatározó aromák. Nem a különböző ízek mennyisége a lényeg, hanem az, hogy mennyire erősen és intenzíven érezhetőek. Minél magasabb az érték, annál intenzívebb az íz.

Kapszula tulajdonságai:
- 100%-ban otthon komposztálható, otthoni komposztálókhoz is alkalmas
- kompatibilis Nespresso* gépekkel
- 10 darabos csomagolás
*Ez a megjelölés harmadik felekhez tartozik, akiknek nincs kapcsolatuk a Rohlik.cz-vel.
A kávébabokat összegyűjtik, majd lassan, dobokban pörkölik, maximum 210 °C-on, 20 percig. Ez idő alatt a babok intenzív aromájukat és harmonikus ízüket fejlesztik ki. Egyszerűen nagyszerű!

A kávékapszulák fenntarthatósága
Az Ubomi kávé az első, otthoni komposztálásra tanúsított kapszulákat használja (OK compost home minősítés). Ezek a kapszulák biológiai alapúak és alumíniummentesek – így amikor elfogyasztod a kávédat, a kapszulát egyszerűen bedobhatod a kerti komposztba. Az Ubomi kávékapszuláival egy fenntarthatóbb jövőt támogatsz.

A UBOMI márkáról
A finom kávé élvezete nem feltétlenül jár együtt magas árakkal – az Ubomi márka ennek tökéletes példája. Ez nem egy átlagos kávémárka: varázsa abban rejlik, hogy remek árat, kiváló ízt és fenntarthatóságot kínál egyszerre – és ezt lehetetlen nem szeretni.
És még egy érdekesség – tudtad, hogy a Miil, Ubomi, Yutto, Moddia, Dacello, Pappudia, Maso!, Sutcha és Fjoru mind ugyanahhoz a „családhoz”, a Rohlik Group-hoz tartoznak? Nem tudtad? Akkor még nem tudod, miről maradtál le! Érdemes kipróbálni – 100-ból 100 rohlikos ajánlásával!

A gyártóról
Minges – a minőség hagyománya szerint
A Minges pörkölő egy családi tulajdonban lévő vállalkozás, német gyökerekkel, amely egészen 1932-ig nyúlik vissza. A cég filozófiája a prémium minőségű kávék – szemes, őrölt és kapszulás – előállítása és forgalmazása. A kávészemeket kíméletes, hosszan tartó pörkölési eljárással finomítják, a mottójuk szerint: „A jó dolgokhoz idő kell.”

Tárolás
Szobahőmérsékleten tárolandó.
Forgalmazó
Minges Kaffeerösterei GmbH
Industriering 17
96149 Breitengüßbach
Germany
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
| Koffeinmentes arabica kávé | 100 % |