Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Víz Világnapja

A Víz Világnapját 1993 óta minden évben március 22-én ünnepeljük. Az esemény célja, hogy felhívja a figyelmet a tiszta víz fontosságára és az édesvízkészletek veszélyeztetettségére. Az ENSZ egyik célkitűzése 2030-ig mindenki számára biztosítani a Földön az egészséges ivóvizet. A klímaváltozás és az óceán-, illetve környezetszennyezés ellen te is tehetsz, például azzal, hogy részben vagy teljesen kiiktatod a PET-palackokat (erről szólt nemrég a Vízválasztó-kampányunk is). Ehhez ajánlunk alternatívákat: vízszűrő kancsót, visszaváltható palackos ásványvizeket, üveges szikvizet és szódakészítő gépet. Reméljük, hogy megfontolod költséghatékony VÍZiónkat a fenntartható jövőről.

Mutatós és modern vízszűrő kancsó

Egyszerű és nagyszerű megoldás a hétköznapi rutin részeként: feltöltöd csapvízzel a BWT kancsódat, a benne található szűrő pedig pár perc alatt kiszedi belőle a vízkövet, a klórt és a nehézfémeket. És ami az igazi plusz, hogy a BWT szabadalmaztatott magnézium-technológiájának köszönhetően megtartja a szervezet számára szükséges ásványi anyagokat. Egy szűrő körülbelül egy hónapra elég, de nem kell számolgatnod: digitális kijelzője mutatja a szükséges cserét. Azt pedig mi kiszámoltuk neked, hogy ezzel az alternatívával átlagosan ötödannyiba kerül egy liter víz, mintha PET-palackokkal bajlódnál.

Fenntartható betétdíjas innováció