• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Vízválasztó kampány

A tavalyi összegzőnkből kiderült, hogy palackos vízből adtuk el a legtöbbet. Az erre adott vásárlói visszajelzések és vélemények után megszületett a döntés: a Kifli tiszta vizet önt a pohárba! Szeretnénk megmutatni, mennyi környezet- és pénztárcabarát alternatíva létezik a PET-univerzumon túl, és hogy a csapvíz sem az ördögtől való. Nem csak szuperzöld-bio-mentes szemlélet létezik: a tudatosság egy skála, és egy-egy apró lépés is számít. Ha csak a buborékos ásványvizedet szódára cseréled, a nyári grillpartin pedig visszaváltós szikvízzel húzod fel a fröccsöt, máris sokat tettél a hulladékcsökkentésért. Budapesten és Pest megyében alapvetően kemény a víz, de sokan nem tudják, hogy ez nem baj, sőt: a keménységet ugyanis a benne lévő kalcium és magnézium mennyisége okozza. Kalciumból naponta körülbelül 800 milligrammra, magnéziumból pedig 400 milligrammra van szükségünk, ezek egy részét pedig az elfogyasztott vízből nyerjük. És bár sok legenda kering az ivóvíz minőségéről, a vízművek által szolgáltatott víz mindenhol tökéletesen megfelel a szigorú előírásoknak (legfeljebb nagyon régi házakban, a rozsdás vezetékek miatt romolhat a színvonal). Megmutatjuk neked a műanyag ásványvizes palackok környezetbarát verzióit, hátha kedvet kapsz.

Leszűri a lényeget

A modern BWT vízszűrő kancsók megtartják a szervezet számára szükséges ásványi anyagokat a szabadalmaztatott magnézium-technológiának köszönhetően, azonban nem engedik át a vízkövet, a klórt és a nehézfémeket sem. A több színben kapható, BPA-mentes kancsók elférnek akár a hűtőajtóban is, és egyszerű őket utántölteni. Elektromos kijelzőjük pedig mutatja a (körülbelül egy hónapra elegendő) vízszűrő-betét szükséges cseréjét, amely a készülék lelke. Ráadásul a szűrővel átlagosan ötödannyiba kerül neked egy liter víz, mintha PET-palackokat vennél. Gondoskodj az egész családod egészséges folyadékbeviteléről és óvd a bolygót a felesleges műanyag hulladékoktól!

Ne dobd el, mert visszaváltjuk

Az Oonly buborékos és buborékmentes ásványvizeiben az a pláne, hogy eldobható csomagolás nélküliek: a törhetetlen és könnyű Tritan palackokat ugyanis visszaveszik futárjaink. Utána mi azt rendkívül magas hőfokon fertőtlenítjük, újratöltjük és a folyamat kezdődik elölről. Egy Oonly palack életciklusa körülbelül 30 újratöltést jelent, de utána is újrahasznosítjuk, tehát az egész folyamat 100%-ban zero waste, azaz műanyag szeméttől mentes. Próbáld ki bátran a betétdíjas koncepció 21. századi újragondolását.