• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Továbbra is kiállunk a speciális étrenden élőkért! A ti segítségetekkel kibővítettük a választékunkat – hogy egy helyen mindent megtaláljatok –, és csökkentettük az alapvető fontosságú glutén-, laktóz-, cukor- és hozzáadott cukormentes termékek árát, hogy összhangban legyenek a hagyományos kínálattal. Akármilyen étrendet is követsz, ránk mindig számíthatsz, mert akár 90 percen belül házhoz szállítjuk az ország legszélesebb speciális és vegán választékát!

De ennél is tovább mentünk: pozitív visszajelzéseiteken felbuzdulva úgy döntöttünk, hogy további 77 mentes ételt és növényi italt árazunk le a piacon egyedülálló szintre és ezeket a csökkentett árakat év végéig tartjuk. Szívből reméljük, hogy immár mindent megtalálsz a szemkápráztatóan széles kínálatunkban, legyen az növényi alapú, vegán, vagy valamilyen allergéntől mentes finomság.

Gluténmentes

Gluténmentesen is jóllakatunk

Bár a névadó péktermékünkben, a kifliben van glutén, de ezekben a finom reggelikben, nassolnivalókban és hozzávalókban garantáltan nincsen. Bizalommal nézz körbe gluténmentes választékunkban, hiszen nálunk végre nem kell az összetevő-listákat silabizálnod: akármit is választasz a kategórián belül, csak neked megfelelő terméket kaphatsz kézhez, 100% minőség-garanciával. És választék van bőven, erről gondoskodtunk!