Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK
- ½ tök
- 1 teáskanál vaj
- 150 g friss vagy előfőzött garnélarák
- 2 gerezd fokhagyma
- 10 szem koktélparadicsom
- Kakukkfű
- Oregánó
- Rozmaring
- Tárkony
- Bazsalikom
- 1 evőkanál olívaolaj
- Só
- Bors
Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.
ELKÉSZÍTÉS
- 1Kanalazd ki a tök magjait, majd töltsd meg friss fűszernövényekkel és vajjal. Fedd le alufóliával, és süsd 160°C-ra előmelegített légkeveréses sütőben 45 percig. A megsült tök húsát egy villával kapard ki, hogy spagetti állagot kapj.
- 2Vágd félbe a megmosott koktélparadicsomokat, és zúzd össze a fokhagymát. Önts olívaolajat egy felhevített mély serpenyőbe, majd add hozzá a fokhagymát és a megtisztított, bél nélküli garnélarákot. Pirítsd rövid ideig, majd add hozzá a paradicsomokat, sózd, borsozd. Párold további körülbelül 2 percig, végül keverd hozzá a spagettitököt, és ízesítsd ízlés szerint.
- 3Tálaláskor díszítsd bazsalikomlevelekkel és egy citromgerezddel.

Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!