• A Kifli virtuális katalógusában rengeteg inspirációt találsz a húsvéti ünnepi asztalhoz! A többi szezonális finomságunkhoz pedig még apropó sem kell – lapozd végig, és vásárolj be néhány kattintással!

Szerezz exkluzív előnyöket az első rendelés után!

Kiszállítás akár 90 percen belül

14 nap ingyenes kiszállítás

100%-os elégedettségi garancia

Budapest területe

Szállítás

Kosár

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 200 g Gruyère
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 200 ml száraz fehérbor
  • 1 teáskanál kukoricakeményítő
  • 1 teáskanál citromlé
  • Egy csipet szerecsendió
  • 200 g Emmentáli

A MÁRTOGATÁSHOZ

  • Friss kenyér
  • Zöldség
  • Burgonya

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    Dörzsöld be egy edény belsejét fokhagymával (a finom aroma érdekében).
  • 2
    Öntsd bele a fehérbort, és óvatosan melegítsd fel (de ne forrald fel!).
  • 3
    Fokozatosan add hozzá a reszelt sajtokat, folyamatosan kevergetve, amíg megolvadnak.
  • 4
    Keverd össze a kukoricakeményítőt a citromlével, add hozzá a lábashoz, hogy sima legyen.
  • 5
    Keverd bele a szerecsendiót.
  • 6
    Mártogasd, forgasd, fogyaszd. Ismételd, amíg az edény ki nem ürül.
Kifli tipp
Ha a fondü túl sűrű lesz, adj hozzá egy kis bort. Ha túl híg, keverj bele még több sajtot (nyilván).
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK

A MÁRTOGATÁSHOZ