Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK
- 200 g Gruyère
- 1 gerezd fokhagyma
- 200 ml száraz fehérbor
- 1 teáskanál kukoricakeményítő
- 1 teáskanál citromlé
- Egy csipet szerecsendió
- 200 g Emmentáli
A MÁRTOGATÁSHOZ
- Friss kenyér
- Zöldség
- Burgonya
Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.
ELKÉSZÍTÉS
- 1Dörzsöld be egy edény belsejét fokhagymával (a finom aroma érdekében).
- 2Öntsd bele a fehérbort, és óvatosan melegítsd fel (de ne forrald fel!).
- 3Fokozatosan add hozzá a reszelt sajtokat, folyamatosan kevergetve, amíg megolvadnak.
- 4Keverd össze a kukoricakeményítőt a citromlével, add hozzá a lábashoz, hogy sima legyen.
- 5Keverd bele a szerecsendiót.
- 6Mártogasd, forgasd, fogyaszd. Ismételd, amíg az edény ki nem ürül.
Kifli tipp
Ha a fondü túl sűrű lesz, adj hozzá egy kis bort. Ha túl híg, keverj bele még több sajtot (nyilván).

Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!