Korlátozott ajánlat új vásárlók számára:

Kiszállítás akár 90 percen belül

14 nap ingyenes kiszállítás

100%-os elégedettségi garancia

Szállítás

Kosár

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 12 szelet sonka
  • 2-3 db szép kápia paprika
  • 1 gerezd zúzott fokhagyma
  • 1 dl görög joghurt
  • 1 evőkanál mustár
  • 0,5 kg kovászos kenyér szeletelve, megpirítva
  • 0,5 dl extra szűz olíva olaj
  • Bors

HA MÁSHOGY KÉSZÍTENÉD

  • Libamell
  • Kacsamell
  • Hagyma
  • Cukkini

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    A paprikákat gázláng fölött, grillen, vagy nagyon forró sütőben pirítsuk feketére, majd tegyük pár percre egy zárható dobozba, így könnyebb lesz meghámozni.
  • 2
    A meghámozott paprikákat vágjuk hosszú csíkokra. A görög joghurtot keverjük össze a mustárral, enyhén sózzuk, borsozzuk és adjuk hozzá a zúzott fokhagymát.
  • 3
    Ezzel keverjük össze a paprikát.
  • 4
    A pirítóst olívaolajjal locsoljuk meg, halmozzuk rá a sült paprika salátát, helyezzük rá a sonkarózsákat és díszítsük pár szép levéllel, vagy zöldfűszerrel.
Kifli tipp
Bármilyen sonkával elkészíthető, akár füstölt kacsa, vagy libamellel is. A paprika mellé csíkozhatunk akár kevés hagymát, vagy cukkinit is.
Pataky Péter
Péter az ízes magyar klasszikusok mellett szívesen kalandozik a világ ezerízű játszóterén is. Jelenleg séfként, éttermi tanácsadóként, főzőműsorokban és egy sous vide húsüzem résztulajdonosaként kamatoztatja tudását. Kóstold meg finomságait!

HOZZÁVALÓK

HA MÁSHOGY KÉSZÍTENÉD