Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 17:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Szállítás

Kosár

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 1,5 kg vegyes téli zöldség (répa, zeller, brokkoli, karalábé, póré, kelbimbó, paszternák, stb. ízlés szerint)
  • 40 dkg tofu
  • Néhány csepp citrom
  • Petrezselyemzöld
  • 1 kanál kókuszvirág szirup
  • 2 dl zöldség alaplé
  • 0,5 dl olivaolaj
  • Bors

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1Tisztítsuk meg a zöldségeket és vágjuk őket falatnyi darabokra.
  • 2Sózzuk, borsozzuk, citromlével és kókuszsziruppal ízesítsük, majd a gyökérzöldségeket egy tepsiben süssük meg 180 fokon, 10-15 perc alatt.
  • 3Ha zöld zöldségeket is használunk, azokat blansírozzuk sós vízben és jeges vízben frissítsük.
  • 4Keverjük össze a zöldségeket zöldfűszerekkel, olívaolajjal és ízesítsük még, ha szükséges.
  • 5Tálaljuk újhullámos főzelékünket tofuval, vagy vegán sajttal.
Pataky Péter
Péter az ízes magyar klasszikusok mellett szívesen kalandozik a világ ezerízű játszóterén is. Jelenleg séfként, éttermi tanácsadóként, főzőműsorokban és egy sous vide húsüzem résztulajdonosaként kamatoztatja tudását. Kóstold meg finomságait!

HOZZÁVALÓK