Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK A PISKÓTÁHOZ

  • 10 tojás
  • Csipet só
  • 12 dkg eritrit
  • 1 tk vanília őrlemény
  • 15 g sütőpor
  • 15 dkg kókuszreszelék

HOZZÁVALÓK A KRÉMHEZ

  • 80 dkg tejföl
  • 5 dkg eritrit
  • 1 citrom reszelt héja és frissen facsart leve
  • 10 dkg áfonya
  • 50 dkg eper

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

 

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A tojásokat szétválasztom, a fehérjét kemény habbá verem.
  • 2A tojássárgához adom a sót, az eritritet, a vaníliát, a sütőport és egy kézi habverővel addig keverem, amíg elkezd “kifehéredni” és szép habos lesz, majd hozzáadom a kókuszreszeléket, elkeverem, végül több részletben, óvatosan hozzá forgatom a kemény habbá vert fehérjét.
  • 3Sütőpapírral bélelt tepsibe öntöm és 180 fokra előmelegített sütőben kb 20. perc alatt készre sütöm.
  • 4A sütési idő sütőnként változhat és attól is függ mekkora tepsit használunk. Végezzünk tűpróbát.
  • 5A tejfölhöz adom az eritritet, a citrom reszelt héját és levét, az áfonyát és a felaprított epret. alaposan összeforgatom és betöltöm vele a tésztát!
  • 6Azt is lehet, hogy nagyobb tepsiben sül a tészta, így vékonyabb lesz, nem vágjuk ketté csak megkenjük a krémmel.
  • 7Ízlés szerint frissen aprított gyümölccsel, friss mentával kínálom.
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!

HOZZÁVALÓK A PISKÓTÁHOZ

HOZZÁVALÓK A KRÉMHEZ