• Kedves Kiflis! Készülj fel előre velünk - tömeg és sorban állás nélkül - a május 19-20-ai munkaszüneti napokra! Pünkösdkor ugyan mi is zárva tartunk, de előrendelést természetesen fogadunk.
Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchases without a minimum order amount
Exclusive 15% discount on top products
Exclusive products for members only

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 2 db sous vide csülök
  • 1 kg burgonya megtisztítva, sós vízben megfőzve
  • 5 gerezd fokhagyma
  • 30 dkg vöröshagyma
  • 10 dkg kacsa- vagy libazsír
  • Friss snidling
  • Friss petrezselyem
  • Bors
  • 1 liter olaj a sütéshez
  • 5 dkg búzaliszt
  • 40 dkg vegyes savanyúság

HA MÁSHOGY KÉSZÍTENÉD

  • Sertéscsülök
  • Csalamádé
  • Mustár

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A csülköket tasakkal együtt tegyük meleg vízbe egy fél órára, hogy a kocsonya elolvadjon a csülkön.
  • 2A hagymát szeleteljük vékony karikára és forgassuk lisztbe, majd forró olajban süssük ropogósra. Vegyük ki és papírtörlőn szárítsuk le.
  • 3A libazsíron futtassuk meg a zöldfűszereket és forgassuk bele a főtt burgonyát.
  • 4A csülköket tegyük 200 fokra, hőlégkeverésre állított sütőbe és süssük addig, míg a bőre aranyszínű, ropogós lesz.
  • 5Tálaljuk a zöldfűszeres burgonyával, ropogós hagymával és a savanyúsággal.
Tip
Házi csalamádéval is kiváló. A burgonyát a csülök alatt meg is süthetjük, ha szeretjük. A tasakban lévő szaftot forraljuk fel egy kanál mustárral és szószként kínáljuk a csülökhöz.
Pataky Péter
Péter az ízes magyar klasszikusok mellett szívesen kalandozik a világ ezerízű játszóterén is. Jelenleg séfként, éttermi tanácsadóként, főzőműsorokban és egy sous vide húsüzem résztulajdonosaként kamatoztatja tudását. Kóstold meg finomságait!

HOZZÁVALÓK

HA MÁSHOGY KÉSZÍTENÉD