• Itt a Kifli virtuális őszi katalógusa! Fedezd fel újdonságainkat, finom borainkat és sajtválogatásainkat!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 1 db füstölt csülök puhára főzve
  • 10 dkg tormakrém
  • 4 db A Kis Pékinas Kézműves Tökmagos Croissant
  • 8 db főtt tojás
  • 1 db friss tormagyökér
  • 10 dkg savanyú uborka
  • Friss petrezselyemzöld
  • Snidling
  • Bors

HA MÁSHOGY KÉSZÍTENÉD

  • Füstölt tarja

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A csülköt hideg vízben tegyük fel főni, ha gondoljuk ízesíthetjük is a levet, fűszerekkel, hagymával, de natúran is jó.
  • 2Ha a csont könnyen kihúzható, akkor elkészült.
  • 3Hagyjuk a lében kicsit hűlni, majd szedjük le a csontról és még forrón préseljük le valami formában, mondjuk őzgerincben, vagy műanyag fóliába tekerjük fel a csülökhúst jó szorosan és hagyjuk kihűlni. Ezután szeletelhető.
  • 4A tojásokat főzzük 6 percig, majd tegyük hideg vízbe, hámozzuk és vágjuk cikkekre.
  • 5A croissant-t vágjuk ketté, ha gondoljuk meg is vajazhatjuk.
  • 6Szeleteljük fel a csülköt és az uborkát és reszeljük le a tormát. Frissen vágott snidlinggel és petrezselyemmel tálaljuk.
  • 7Külön tálkában adhatunk hozzá majonézes tormát is.
Kifli tipp
Füstölt pulykamellel, vagy füstölt tarjával is elkészíthető.
Pataky Péter
Péter az ízes magyar klasszikusok mellett szívesen kalandozik a világ ezerízű játszóterén is. Jelenleg séfként, éttermi tanácsadóként, főzőműsorokban és egy sous vide húsüzem résztulajdonosaként kamatoztatja tudását. Kóstold meg finomságait!

HOZZÁVALÓK

HA MÁSHOGY KÉSZÍTENÉD