Szerezz exkluzív előnyöket az első rendelés után!

Kiszállítás akár 90 percen belül

14 nap ingyenes kiszállítás

100%-os elégedettségi garancia

Budapest területe

Szállítás

Kosár

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 2 tk őrölt fűszerkömény
  • 80 dkg savanyúkáposzta
  • 2 fej vöröshagyma
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 2 db babérlevél
  • 8 szem borókabogyó
  • 2 tk egész fűszerkömény
  • Aprított petrezselyemzöld
  • Ízlés szerint só
  • Ízlés szerint őrölt tarkabors
  • 2 db sertéscsülök, csontozva

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

 

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    A csülköt sózzuk, borsozzuk, megszórjuk őrölt fűszerköménnyel.
  • 2
    A savanyúkáposztát tepsibe tesszük, hozzáadjuk a felszeletelt vörös- és fokhagymát, a babérlevelet, a borókabogyót, az egész köményt, a petrezselyemzöldet, borsot, alaposan összekeverjük, majd a tetejére pakoljuk a befűszerezett csülköket, felöntjuk 0,5-1 dl vízzel, lefedjük és 200 fokra előmelegített sütőben kb. 120 perc alatt puhára sütjük.
  • 3
    A sütési idő sütőnként változhat és függ a csülkök méretétől is. A cél, hogy a hús, finom, omlós legyen.
  • 4
    Amikor a hús megpuhult, levesszük a takarást, megfordítjuk, hogy a bőrös részük legyen felfele és grill fokozaton (ha nincs akkor magasabb hőmérsékleten) ropogósra pirítjuk.
  • 5
    Ha megsült a hús, nagyobb kockára vágjuk, összeforgatjuk a savanyúkáposztával, megszórjuk frissen aprított petrezselyemzölddel és forrón kínáljuk.
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!

HOZZÁVALÓK