• Itt a Kifli virtuális őszi katalógusa! Fedezd fel újdonságainkat, finom borainkat és sajtválogatásainkat!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 4 szelet pisztráng filé
  • 50 dkg fehér csiperkegomba
  • 10 dkg shii-take gomba
  • 15 dkg vaj + a tepsi kenéséhez
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 3 ek aprított petrezselyemzöld
  • Fél citrom frissen facsart leve
  • 3 szál újhagyma
  • Olívaolaj
  • Ízlés szerint só

AMIRE MÉG SZÜKSÉGED LEHET

  • Tepsi
  • Kés, szakácsolló
  • Szűrő
  • Citromprés
  • Vágódeszka

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

 

ELKÉSZÍTÉS

  • 1Egy lábosban megolvasztom a vajat, hozzáadom az apróra vágott fokhagymát, az aprított petrezselyemzöldet, a citrom levét, kiforralom és félre teszem.
  • 2A csiperkét megmosom, vastagabb szeletekre vágom. A shii-take gombának eltávolítom a szárát, a kalapját megmosom, majd nagyobb darabokra vágom. Az újhagymát vékony csíkokra szeletelem.
  • 3Egy tepsit kikenek vajjal, belehalmozom a gombát, az újhagymát, meglocsolom olívaolajjal, összeforgatom, rászórom a shii-take gombát, a tetejére sorakoztatom a pisztrángszeleteket, sózom, meglocsolom a vajas-fokhagymás szósszal, a tetejére citromkarikákat teszek, és 190 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt készre sütöm.

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

  • 115 perc + 30 perc sütési idő
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!

HOZZÁVALÓK

AMIRE MÉG SZÜKSÉGED LEHET