Skip navigation
  • Megérkezett a karácsonyi katalógusunk, amiben rengeteg inspirációt találsz és minden oldalon egy kis varázslat fogad. Lapozd végig és vásárolj be néhány kattintással! 

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 4 nagy édesburgonya
  • Kelkáposzta (kb. 200 g)
  • 1 csomag feta sajt
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • Bors

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    Alaposan mosd meg az édesburgonyát meleg vízben és szárítsd meg. Szúrd meg villával több helyen, majd tedd sütőpapírral bélelt tepsire. Süsd puhára 200°C-on, kb. 45 perc alatt.
  • 2
    Közben vágd apróra a káposztát, a fetát pedig villával törd össze. Tedd őket egy tálba és 2 evőkanál olívaolajjal keverd össze.
  • 3
    Vedd ki a készre sült édesburgonyát a sütőből, majd vágd le mindegyiknek a tetejét és kanalazd ki a belsejét. Tedd a kikanalazott részt a fetás keverékhez, keverd el újra, majd sózd és borsozd.
  • 4
    Töltsd meg ezzel a keverékkel a kikapart burgonyákat, majd süsd újra kb. 10 percig.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK