Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 17:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Szállítás

Kosár

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 2 tengeri sügér-filé
  • 5 gerezd fokhagyma
  • Hámozott gyömbér (kb. 5 cm hosszú)
  • 3 evőkanál extra szűz olívaolaj
  • 3 citrom
  • 2 evőkanál őrölt koriander

HOZZÁVALÓK A KÖRETHEZ

  • Tartármártás
  • Vegyes saláta

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1Először készítsd el a fokhagymás-gyömbéres krémet. Tedd a hámozott gyömbért, az olívaolajat, egy csipet sót és 3 gerezd fokhagymát aprítógépbe, turmixgépbe vagy mozsárba. Turmixolj mindent krémes állagúra. A krém csatos üvegbe töltve, hűtőben tárolva sokáig eláll, így nagyobb mennyiségben is elkészítheted.
  • 2Keverd össze a currypasztát, 2 gerezd pépesre zúzott fokhagymát, sót, 2 citrom levét és 2 evőkanál őrölt koriandert.
  • 3Kend be a sügér-filét a páclével és tedd be a hűtőbe legalább 30 percre.
  • 4Csepegtesd le a felesleges páclevet a filéről és bőrrel lefelé tedd egy előmelegített serpenyőbe kevés olívaolajjal. Mindkét oldalát 1-2 percig süsd, amíg a hal bőre ropogós nem lesz.
  • 5Tartármártással, felnegyedelt citrommal és salátakeverékkel tálald.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK

HOZZÁVALÓK A KÖRETHEZ