Navigáció kihagyása
  • Megérkezett a karácsonyi katalógusunk, amiben rengeteg inspirációt találsz és minden oldalon egy kis varázslat fogad. Lapozd végig és vásárolj be néhány kattintással! 

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 250 g koktélparadicsom
  • 250 g paprika
  • 250 g hagyma
  • 300 g cukkini

HOZZÁVALÓK A PÁCHOZ

  • ⅓ csésze olívaolaj
  • 1 evőkanál citromlé
  • 4 gerezd fokhagyma
  • Friss zöldfűszerek
  • Bors

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    A megtisztított zöldségeket vágd fel azonos méretű darabokra, hogy egyformán süljenek meg, majd szúrd fel őket a nyársra.
  • 2
    Keverd el az olajat a citromlével, a zúzott fokhagymával, az aprított zöldfűszerekkel (kakukkfű, oregánó, bazsalikom, petrezselyem, menta stb.), sóval és frissen őrölt borssal. Kend meg a nyársat ezzel a páclével, majd grillezd kb. 15 percig.
  • 3
    Folyamatosan forgasd meg a nyársakat, közben kenegesd a maradék páccal.
Kifli tipp
Ha fából készült nyársakat használsz, akkor használat előtt áztasd be őket kb. 30 percre vízbe. A nyársra tűzhetsz más finomságokat is, például kukoricát, spárgát, gombát, kelbimbót vagy akár tofu- vagy grillsajtdarabokat.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK

HOZZÁVALÓK A PÁCHOZ