• Kedves Kiflis! 04.02.-ig rendelésenként 48 féle terméket tudtok vásárolni, kiegészítésére 24 órával a szállítás előttig van lehetőség, hogy minden vásárlót ki tudjunk szolgálni. Köszönjük a megértést!

  • Kedves Kiflis! Közeleg a húsvét, és nálunk ezúttal sem kell sorban állnod. Emelt kapacitással készülünk, hogy a rendelésed a lehető legjobb időpontban érkezzen meg hozzád.
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 3 tojás
  • 220 g kristálycukor
  • 300 ml tejföl (min. 20%-os)
  • Fél citrom reszelt héja
  • 1 csomag sütőpor
  • 300 g liszt
  • 1 evőkanál vaj
  • 600 g friss, ropogós cseresznye

AMIRE MÉG SZÜKSÉGED LESZ

  • Sütőpapír

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

 

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A tojásokat a cukorral alaposan habosítsd fel (ne spórolj az idővel, mert ettől lesz szép magas, levegős az elkészült sütemény).
  • 2A tojásos-cukros masszához keverd hozzá a tejfölt, a reszelt citromhéjat, majd forgasd hozzá több részletben a sütőporral elkevert lisztet. Ehhez a keveréshez már ne használd az elektromos habverőt, csak egy kanállal forgasd össze.
  • 3Az elkészült masszát öntsd sütőpapírral bélelt tepsibe, a tetejére sűrűn tegyél a magozott cseresznyéből (vagy amilyen gyümölcsöt éppen szeretnél) és 175°C-ra előmelegített sütőben, légkeveréses fokozaton 35-40 perc alatt süsd készre.
  • 4A sütés idejére tegyél egy vízzel megtöltött hőálló tálat a sütő aljába, hogy párologjon.
  • 5Ahogy kiveszed az elkészült süteményt, azonnal kend le a tetejét olvasztott vajjal és hagyd kihűlni.

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

  • 1Elkészítési idő: 10 perc + sütési idő
Kifli tipp
A sütési idő sütőnként változhat, végezz tűpróbát. A pitét más bogyós gyümölcsből is elkészítheted.
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!

HOZZÁVALÓK

AMIRE MÉG SZÜKSÉGED LESZ