• Kedves Kiflisek!
    Sajnos a megrendelések 20-25 perces késéssel érkeznek. Sietünk, ahogy tudunk! Köszönjük megértéseteket!
  • Kedves Kiflis! A forgalmazó elővigyázatosságból visszahívta az alább található terméket. Ha rendeltél a tételből, kérjük keresd fel Ügyfélszolgálatunkat!

    Több
  • Itt a Kifli virtuális őszi katalógusa! Fedezd fel újdonságainkat, finom borainkat és sajtválogatásainkat!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 4 szép szelet (összesen kb. 1000 g) branzino filé
  • 300 g cukkini
  • 300 g padlizsán
  • 300 g vegyes színes paprika
  • 100 g koktélparadicsom
  • 1 db (kb. 100 g) citrom
  • 100 ml fehérbor
  • 1 kanál fehérborecet
  • 100 g vaj
  • 50 ml extra szűz olívaolaj
  • Bors
  • Friss zöldfűszerek, pl.: snidling, bazsalikom, rozmaring

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A zöldségeket mossuk meg, majd vágjuk szép csinos, hosszúkás darabokra, és egy nehéz serpenyőben grillezzük meg őket nagy hőmérsékleten.
  • 2Ha megpirultak, dobjunk alájuk vajat, frissen vágott zöldfűszereket, öntsük rá a fehérbort, tegyük rá a citromkarikákat és a koktélparadicsomot.
  • 3A halfiléket sózzuk be alaposan mindkét oldalukon, és a sütőt állítsuk 250 fokra, ha van grillfokozat, azt is használjuk.
  • 4A zöldségágyra tegyük a halfiléket bőrrel felfelé, locsoljuk meg kevés olívaolajjal, és tegyük a tűzforró sütőbe 10 percre. Ez bőven elég nekik, hogy elkészüljenek.
  • 5A köret alatt összegyűlt vajas-fehérboros-zöldséges szaft zseniálisan passzol ehhez a könnyű nyári fogáshoz.
Kifli tipp
A branzino helyett bármilyen másfajta hallal is elkészíthető, de vigyázzunk, hogy ne száradjon ki! A zöldségeket kedvünkre variálhatjuk. Használhatunk spárgát, cukorborsót, karfiolt, brokkolit, karalábét, szinte mindenféle zöldséget.
Pataky Péter
Péter az ízes magyar klasszikusok mellett szívesen kalandozik a világ ezerízű játszóterén is. Jelenleg séfként, éttermi tanácsadóként, főzőműsorokban és egy sous vide húsüzem résztulajdonosaként kamatoztatja tudását. Kóstold meg finomságait!

HOZZÁVALÓK