Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK A CSIRKESZÁRNYHOZ

  • 750 g csirkeszárny
  • 2 evőkanál balzsamecet
  • 1 teáskanál édes pirospaprika
  • Sima liszt a bundához
  • Növényi olaj sütéshez
  • Csipet só
  • Csipet bors

HOZZÁVALÓK A ZÖLDSÉGTÁLHOZ

  • 2 szár 10 cm hosszú zellerszár
  • 2 kisebb sárgarépa
  • egy csokor 10 cm hosszú fehér retek
  • ½ gerezd fokhagyma
  • 200 g tejföl
  • 1 evőkanál apróra vágott snidling
  • Bors

AMIRE MÉG SZÜKSÉGED LESZ

  • Konyhai papírtörlő

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

A CSIRKESZÁRNY ELKÉSZÍTÉSE

  • 1Tisztítsd meg a csirkeszárnyakat, vágd le a végeket és az ízületek mentén vágd fel őket.
  • 2Egy tálban keverd össze a balzsamecetet, az édespaprikát, a sót és a borsot, majd add hozzá az előkészített szárnyakat. Keverd össze őket, majd tedd félre.
  • 3Egy serpenyőben hevítsd fel az olajat kb. 160°C-ra.
  • 4Forgasd a csirkeszárnyakat lisztbe és rázd le róla a felesleget. Kb. 15 percig a forró olajba merítve pirítsd aranysárgára. Ha kész, vedd ki az olajból és csepegtesd le őket egy konyhai papírtörlővel kibélelt tányéron.

A ZÖLDSÉGTÁL ELKÉSZÍTÉSE

  • 1Tisztítsd meg a zellerszárakat, majd vágd őket 4 részre.
  • 2Tisztítsd meg a retket és a sárgarépát, majd vágd akkorára, mint a zellert.
  • 3Szeleteld fel a megpucolt fokhagymát, keverd össze a tejföllel és a metélőhagymával. Ízlés szerint sózd, borsozd.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK A CSIRKESZÁRNYHOZ

HOZZÁVALÓK A ZÖLDSÉGTÁLHOZ

AMIRE MÉG SZÜKSÉGED LESZ