• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 4 evőkanál olaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 300 g barna csiperkegomba
  • 500 g csirkemellfilé
  • 1 teáskanál tarka bors
  • 100 g bulgur
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 teáskanál borsikafű
  • 300 g brokkoli
  • Friss retek
  • Petrezselyemzöld
  • Ízlés szerint só

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

 

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A vöröshagymát vágd vékony karikára és kevés olajon dinszteld meg.
  • 2Add hozzá a felnegyedelt gombát, pirítsd aranybarnára, majd add hozzá a kockára vágott húst. Borsozd, majd pirítsd meg a húst is. Add hozzá a bulgurt és forgasd át néhányszor. Add hozzá az aprított fokhagymát, szórd meg borsikafűvel, sózd és tedd bele a rózsáira szedett brokkolit. Öntsd fel annyi forró vízzel ami éppen ellepi, majd keverd össze és alacsony hőmérsékleten, fedő alatt főzd puhára.
  • 3Főzés közben néhányszor keverd át, ha szükséges pótold a vizet.
  • 4Amikor elkészült, szórd bele a vékony karikára vágott retket, szórd meg aprított petrezselyemzölddel, forgasd össze és forrón kínáld.

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

  • 1Elkészítési idő: 40 perc
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!

HOZZÁVALÓK