Vegnum

Vegnum Energy-D

30 pcs
HUF 5,890 HUF 196 /pc

Delivery within 90 minutes

100+ customers have in favorites

Country: Slovenia,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

https://www.kifli.hu/targy/vegnum

Vegnum Energy-D étrend-kiegészítő multivitamin

Hogyan energizál a Vegnum Energy-D?
Mindenekelőtt természetes módon, mert ellenőrzött minőségű, zöld kávébabból kivont természetes koffeint tartalmaz. Így biztosan jól indul majd a legnehezebb szellemi és fizikai kihívásokkal teli nap is, hiszen a természetes koffein segíti a fizikai és mentális erőnlétet, javítja a koncentrációt és energizáló hatású. Ez azonban csak a kezdet! Hallottál már a nitrogén-monoxidról (NO)? A nitrogén-monoxid egy, a szervezet számos sejtje által termelt szignál molekula, mely többféle funkciót tölt be a szervezetünkben. Ezek közül az egyik legjelentősebb a vazodilatáció, vagyis a vérerek falában található simaizmok elernyesztése. Ennek hatására a vérerek tágulnak, és nagyobb mennyiségű vért – és ezzel együtt oxigént és tápanyagot – tudnak juttatni a szervekbe, többek között az izmokhoz, vagy épp a tüdőhöz. A Vegnum Energy-D zöldségekből és gyümölcsökből álló különleges hatóanyagkomplexuma embereken végzett vizsgálatok szerint bizonyítottan képes növelni a vérben keringő NO-szintet, továbbá támogatja a sejtek hatékonyabb oxigénfelhasználását. Jól gondolod, ennek nagy hasznát veszed majd a pörgős napi rutin vagy az edzés során!

Ennél is többre van szükséged? 
A Vegnum Energy-D nem okoz csalódást: 200% NRV B6- és B12-vitamint tartalmaz, melyek fontos szerepet játszanak az energiatermelő anyagcserefolyamatokban, így segítenek, hogy ne fogyjon el az energiád a kitűzött cél elérése előtt! A modern kor 3-as hatású immuntámogatója A Vegnum ENERGY-D kapszula egy újgenerációs immuntámogató készítmény a fizikailag és szellemileg kiemelten aktív emberek számára, amely 30 zöldség, gyümölcs és egyéb növény antioxidánsokban gazdag kivonatát, valamint 17 fontos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, köztük kiváló felszívódású, a hazai ajánlásoknak megfelelő mennyiségű, tisztán növényi eredetű D-vitamint.Vegnum Energy-D étrend-kiegészítő multivitamin.

A márkáról

A Gemil alapítói elsősorban apukák, másodsorban jelentős nemzetközi tapasztalattal rendelkező gyógyszeripari szakemberek. Küldetésük olyan egyedi egészségtámogató készítmények létrehozása, amelyek ezt a szakmai igényességet a természetes összetevők irányába fordítják. A Gemil hisz a természet egészségtámogató erejében, de arra is ügyel, hogy a természetesnek klinikailag igazolt hatékonyságúnak, garantált hatóanyagtartalmúnak, megfelelő tisztaságúnak és ellenőrzött forrásból származónak kell lennie. Márkáikat így nyugodt szívvel ajánlhatják családjuknak és barátaiknak is.

Használat

Lefekvés előtt 1-2 kapszulát egy pohár vízzel bevenni. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl!

Tárolás

15-25°C-on tárolandó. Kisgyermekek elől elzárva tárolandó!

Forgalmazó

GEMIL Pharma Zrt.
1124 Budapest, Fürj utca 2.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Composition

E300 - L-aszkorbinsav
hidroxi-propil-metil-cellulóz
Koffein
Kávécseresznye kivonat
Brokkoli csíramag koncentrátum
Zöldtea kivonat
Hagymafejkivonat
Almahéjkivonat
Acerola gyümölcskivonat
gyümölcskoncentrátum
Japán akác virágkivonat
Paradicsom terméskoncentrátum
Brokkolifejkoncentrátum
Acai bogyó koncentrátum
Kurkuma gyökér koncentrátum
Fokhagyma gerezd koncentrátum
Bazsalikomlevél koncentrátum
Oregánólevél koncentrátum
Szeder terméskoncentrátum
Aronia terméskoncentrátum
Kelkáposztalevél koncentrátum
Kelbimbó ehető fej koncentrátum
tömegnövelő szer
E414 - Gumiarábikum
Cink-biszglicinát
DL-alfatokoferil-acetát
szelénnel dúsított élesztő
kolekalciferol
Mangán-glükonát
nikotinamid
kalcium-d-pantotenát
Piridoxál–5’-foszfát
retinil-palmitát
d-biotin
klorofillin-rézkomplex
E101 - Riboflavin
Kalcium-Lmetil-folát
króm-pikolinát
Metilkobalamin
Show all