Panarini

PANARINI Hot-Smoked, Sliced Sturgeon Fillet

100 g

14 DAYS AVERAGE FRESHNESS

HUF 1,799 HUF 17,990 /kg

Delivery within 90 minutes

50+ customers buy regularly

Country: Hungary,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

PANARINI TOKEHALFILÉ MELEGEN FÜSTÖLT, SZELETELT 100g

Tokhalfilé melegen füstölt, szeletelt egy olyan haltermék, amely a tokhalfilé hagyományos füstölési eljárással való előkészítésén alapul. Ez a módszer lehetővé teszi a hal finom ízének és textúrájának megőrzését, miközben hozzáadja a füst karakterét.

A szeletelt tokhalfilé melegen füstölése lehetővé teszi a termék könnyű fogyasztását és felhasználását. Gyakran használják hidegtálakon, szendvicseken vagy salátákban. Az ízét általában enyhén füstösnek és gazdagnak írják le.

Termelői információ

A Panarini Halház - "Egy jó fogás!" - édesvízi halakat nevel saját telepén, azokat pedig saját feldolgozó üzemükben vágják és készítik el friss, fagyaszott, vagy konyhakész állapotban csomagolva. A halhús fehérje tartalma magas és teljes értékű, szénhidrát tartalma alacsony, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, esszenciális zsírsavai (Omega 3-6-9) pedig jó hatással vannak ér- és szívrendszerünkre, ezeket szervezetünk magától nem is tudja előállítani, csak külső forrásból tudjuk bevinni. Céljuk, hogy halaikat és az azokból készült halkészítményeiket, akár az éttermek étlapján, akár a hipermarketek és boltok polcán keresztül, de mindenki számára valamilyen formában elérhetővé tegyék.

Figyelem!

Hisztamin-intolerancia esetén javasolt körültekintően fogyasztani vagy kerülni ezeket a termékeket. Egyeztessen szakorvosával vagy dietetikusával az Önnek megfelelő diéta és fogyasztandó termékek kiválasztásában.

Tárolás

Hűtve, 0-(+4)°C között tárolandó. 

Forgalmazó

Panarini Hungária Kft.
8393 Szentgyörgyvár, Felsőmánd puszta 26/A.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Durability

Average durability from the time of delivery: 14 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 1 day.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Composition

tokhalfilé
Páclé
Ivóvíz
Étkezési só
Vöröshagyma
Fokhagymapor
Feketebors
tárkony
Bükkfaforgács füst

Nutritional values per 100 g

Energy value498 kJ/119 kCal
Fats4.4 g
including saturated fatty acids1 g
Carbohydrates1 g
including sugars0.6 g
Protein19 g
Salt2.2 g
Fibre0 g

Allergens

Hal
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.