Pap Kolbászműhely

Pap Kolbászműhely, Organic grey cattle unflavoured grilled sausage, delicacy

ca. 460 g

6 DAYS AVERAGE FRESHNESS

ca.

 HUF 1,840 HUF 3,999 /kg

Delivery within 90 minutes

30+ customers buy regularly

Country: Hungary,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Organic szürkemarha grillkolbász a Pap Kolbászműhelytől

Juhbélbe töltött szürkemarha húskészítmény, amely sóval tartósított nyers termék. A szürkemarhából készült, zöldfűszerek és paprika hozzáadásával készült grillkolbász termék hagyományosan, bükkfával füstölt, glutén, laktóz és szója mentes, valamint garantáltan adalékanyagmentes. A hústartalom a késztermékre vonatkoztatva legalább 60%. Fogyaszd a nap bármelyik szakaszában!

Termelői információ

A Pap Műhely emberi léptékhez mérten működik, ahol a minőség nem csak azért minőség, mert marketing, hanem azért, mert valóban az. A Műhely az a hely, ahol tényleg húsból és tényleg fával dolgoznak. A Műhely kolbászt és szalámit gyárt, különböző kivitelben és kaliberben, hagyományos eljárással sertés, szürkemarha és szarvas alapanyagból, minden kizárólag hazai beszerzésből. A cég elkötlezett a kifejezetten innovatív megoldások mellett, úgy, mint passzív ház- és napelemrendszer, hulladékhőfelhasználás, csapadékvíz újrahasznosítás és környezetkímélő csomagolás.

Tárolás

Hűtve tárolandó.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Durability

Average durability from the time of delivery: 6 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 1 day.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Composition

szürkemarhahús
sertésszalonna
csemegepaprika
csípős paprika
Fokhagymapor
Bors
Kakukkfű
kömény
Szerecsendió
Dextróz

Nutritional values per 100 g

Energy value2085 kJ/499 kCal
Fats45 g
including saturated fatty acids19 g
Carbohydrates2.3 g
including sugars0.5 g
Protein21 g
Salt2.5 g
Fibre0 g