-26 %
Vivino szolgáltatás értékelése

Hungaria Grande Cuvée Brut 11,5%

0,75 l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.
Kedvezmény vége: 2023. 06. 13.
 2 329 Ft 
3 169 Ft3 105 Ft/l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Származási ország: Magyarország,

http://www.kifli.hu/targy/hungaria-pezsegj-egesz-evben

Markáns elegancia, amely egy valódi szívtiprót rejt. A Hungaria Grande Cuvée Brut összetett, gazdag illatával és határozottságával azon pezsgők közé tartozik, amelyeknek nem kell bizonyítaniuk. Érett, különlegesen száraz és megnyerő pezsgő, azok számára, akik pontosan tudják, mire vágynak.

Zöldesen csillogó szalmasárga színe, almát és barackot idéző íze és finom savai az élet minden helyzetében magabiztossá tesznek, legyen szó életed meghatározó üzleti lehetőségéről vagy egy koktélpartiról a nagymenőkkel.

Jellemzők

  • Száraz pezsgő.
  • 11,5%-os alkoholtartalmú.
  • Etyek-budai borvidékről.
  • Aperitifként, tenger gyümölcseihez ajánljuk.

Leírás

Fehér minőségi pezsgő.

Termékinformáció

Fogyasztása 6-8 °C-on ajánlott. Gyermekek elől elzárva tárolandó.

Forgalmazói információ

Hungaria pezsgő több mint 65 év szenvedélyes szakértelmének, valamint töretlen kísérletező kedvének gyümölcse. A folyamatos megújulás képessége emelte ki a pezsgők sorából. Az 1955-ben alapított pezsgőmárka égisze alatt mindig kiemelkedő minőségű pezsgő készült, amelyet az évtizedek alatt felhalmozott tudás és szakértelem garantál. A mindenre kiterjedő igényesség, a tapasztalatokon alapuló pezsgőkészítési folyamatok, valamint a korszerű nemzetközi technológiák adaptálása egy olyan termék születését eredményezte, amely magas minőségével és exkluzív megjelenésével kiemelkedik a magyar pezsgőkínálatból.   A Hungaria pezsgő egy minden ízében stílusos pezsgőzési élményt nyújt. A folyamatos megújulás képessége és örök érvényű eleganciája a társasági élet középpontjába helyezi. Izgalmas és egyedi, mint a fogyasztói.   A könnyed elegancia és a minden részletre kiterjedő stílusérzék egy új pezsgőzési trendet teremtett, ahogyan ezt a márka jelmondata is megragadja:   “Hungaria. Pezsgő másképp”

Tárolás

10-15 fokon, sötét elzárt helységben tárolandó, nyitás után 1-2 napon belül fogyasztandó.

Biztonsági figyelmeztetés

Vigyázat! A palackban túlnyomás van. Erőhatástól, ütődéstől, hőtől óvni kell. Óvatosan nyisd ki.

Forgalmazó

Törley Pezsgőpincészet Kft.
1222 Budapest
Háros u. 2-6


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.